Jump to content

DJ Hero 2

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Posted

Jestem troszke zawiedziony - wzieli sie za DJ2 a nowych piosenek do jedynki jak na lekarstwo....zeby nie bylo jak z GH3 ktore kupilem pare kawalkow i pozniej nic ciekawego tylko tluczenie nastepnych czesci. W tym wzgledzie idealem jest dla mnie RB2 co chwila cos nowego - spora biblioteka w ktorej kazdy znajdzie cos dla siebie...

Posted

Jestem troszke zawiedziony - wzieli sie za DJ2 a nowych piosenek do jedynki jak na lekarstwo....zeby nie bylo jak z GH3 ktore kupilem pare kawalkow i pozniej nic ciekawego tylko tluczenie nastepnych czesci. W tym wzgledzie idealem jest dla mnie RB2 co chwila cos nowego - spora biblioteka w ktorej kazdy znajdzie cos dla siebie...

Pewnie tak przez dłuższy okres czasu będzie, przynajmniej dopóki DJ Hero nie stanie się marką tak rozpoznawalną jak GH...

Posted (edited)

Keymaker - oczywiscie ze gram :) moje drewniane lapska nie pozwalaja mi na gre powyzej Harda (i to tez nie zawsze;)) wiec gram rekreacyjnie - tudziez podczas pochlej party kiedy ktos przyuwazy "te smieszne intrumencii":)

Edited by danielskii
Guest =-FEISAR-=
Posted

Mam tylko nadzieję, że dadzą do tej gry więcej piosenek pasujących do tej gry. Bo do dziś dla mnie wciepanie tam Eminema i Jay-jak mu tak to szaleństwo :blink:

Ja również oczekuję czegoś mocniejszego. Chciałbym usłyszeć to co słyszy się w najlepszych klubach w Europie a nie w Ameryce. No i obowiązkowo DnB w większej ilości.

• 5 months later...
  • 5 weeks later...
Posted (edited)

Więcej DnB? Ja już w jedynce ledwo dawałem rade na medium 4-5 gwiazdek... Bardziej wpadające w ucho to dobre Dub step, no może drum też, ale jakiś dobrych wykonawców a nie.

Edited by Apacer
  • 3 weeks later...
  • 1 month later...
  • 3 weeks later...
Posted

No i przyszedł preorder. Nie grałem w jedynkę, więc nie narzekam na brak zmian itp. Mnogość opcji robi wrażenie, natomiast feeling z gry psuje słabe zgranie scratchu, tzn. ręka spada mi z guzika, który trzeba wdusić by potem skreczować, łapa boli a efektu nie ma. Równie nieciekawe jest po wbiciu danego dźwięku przeciąganie go np. w dół bo brakuje miejsca na rękę. Efekt dałoby się wyeliminować gdyby była możliwość gry na stojąco, trzeba będzie zatem jakiś stand wyczarować bo coś w kościach czuje, że granie na najwyższym poziomie bez standu będzie tragiczne w skutkach

Posted (edited)

Jakie macie techniki by skreczować niebieskim przyciskiem? Trzymacie cały track (tam gdzie są te srebrne kropki?)

Edited by stabik