January 3, 201015 yr Taki news pojawił się na gram.pl David Guetta będzie pracował przy nowej odsłonie. Pan Link
January 17, 201015 yr Oficjalne potwierdzenie Acti - http://www.vg247.com/2010/01/15/activision-confirms-dj-hero-2-at-midem-2010/
January 17, 201015 yr Jestem troszke zawiedziony - wzieli sie za DJ2 a nowych piosenek do jedynki jak na lekarstwo....zeby nie bylo jak z GH3 ktore kupilem pare kawalkow i pozniej nic ciekawego tylko tluczenie nastepnych czesci. W tym wzgledzie idealem jest dla mnie RB2 co chwila cos nowego - spora biblioteka w ktorej kazdy znajdzie cos dla siebie...
January 18, 201015 yr Jestem troszke zawiedziony - wzieli sie za DJ2 a nowych piosenek do jedynki jak na lekarstwo....zeby nie bylo jak z GH3 ktore kupilem pare kawalkow i pozniej nic ciekawego tylko tluczenie nastepnych czesci. W tym wzgledzie idealem jest dla mnie RB2 co chwila cos nowego - spora biblioteka w ktorej kazdy znajdzie cos dla siebie... Pewnie tak przez dłuższy okres czasu będzie, przynajmniej dopóki DJ Hero nie stanie się marką tak rozpoznawalną jak GH...
January 18, 201015 yr Keymaker - oczywiscie ze gram moje drewniane lapska nie pozwalaja mi na gre powyzej Harda (i to tez nie zawsze;)) wiec gram rekreacyjnie - tudziez podczas pochlej party kiedy ktos przyuwazy "te smieszne intrumencii" Edited January 18, 201015 yr by danielskii
January 19, 201015 yr Mam tylko nadzieję, że dadzą do tej gry więcej piosenek pasujących do tej gry. Bo do dziś dla mnie wciepanie tam Eminema i Jay-jak mu tak to szaleństwo
January 19, 201015 yr Author Bo do dziś dla mnie wciepanie tam Eminema i Jay-jak mu tak to szaleństwo Nic, tylko pogratulować. Doje.bałeś zdrowo.
January 19, 201015 yr Mam tylko nadzieję, że dadzą do tej gry więcej piosenek pasujących do tej gry. Bo do dziś dla mnie wciepanie tam Eminema i Jay-jak mu tak to szaleństwo Ja również oczekuję czegoś mocniejszego. Chciałbym usłyszeć to co słyszy się w najlepszych klubach w Europie a nie w Ameryce. No i obowiązkowo DnB w większej ilości.
July 1, 201015 yr Za produkcję odpowiada również Dr. Dre więc można liczyć na mixy jakichś jego piosenek. Still Dre? The Next Episode?
August 1, 201015 yr Author Jako, że gra wychodzi 19 października, należałoby dać tu listę wykonawców.
August 4, 201015 yr Wiadomo czy kontroler bedzie ten sam i czy bedzie kompatybilny ten z pierwszej czesci DJ HERO ??
August 4, 201015 yr Więcej DnB? Ja już w jedynce ledwo dawałem rade na medium 4-5 gwiazdek... Bardziej wpadające w ucho to dobre Dub step, no może drum też, ale jakiś dobrych wykonawców a nie. Edited August 4, 201015 yr by Apacer
August 4, 201015 yr Author Ja jakoś o dziwo od razu musiałem dać harda i po jednym-dwóch dniach grania przejść na experta xd Na expercie niezła sieka jest Jaram się tymi rapami, które będą w dwójce
August 8, 201015 yr Pomiędzy hardem a expertem takiej różnicy wielkiej nie ma, prędkość troszke rośnie i skill heh.
October 9, 201015 yr Dla zainteresowanych zestaw dwa gramofony (jak w renegade edition) i mikrofon, ale bez standów za 629 zł http://www.gram.pl/sk3_8QziHum5_DJ_Hero_2_Super_Bundle_gra_2_miksery.html. Kupiłem preorder na allegro zwykły za 299 zł, więc ogólnie się opłaca. Edited October 9, 201015 yr by stabik
October 26, 201015 yr No i przyszedł preorder. Nie grałem w jedynkę, więc nie narzekam na brak zmian itp. Mnogość opcji robi wrażenie, natomiast feeling z gry psuje słabe zgranie scratchu, tzn. ręka spada mi z guzika, który trzeba wdusić by potem skreczować, łapa boli a efektu nie ma. Równie nieciekawe jest po wbiciu danego dźwięku przeciąganie go np. w dół bo brakuje miejsca na rękę. Efekt dałoby się wyeliminować gdyby była możliwość gry na stojąco, trzeba będzie zatem jakiś stand wyczarować bo coś w kościach czuje, że granie na najwyższym poziomie bez standu będzie tragiczne w skutkach
October 27, 201015 yr Jak mam się zalogować do XBL używając Turntable, skoro tutaj nie ma pomarańczowego przycisku ? :E
October 28, 201015 yr U góry po lewej stronie masz zakrywane przyciski (krzyżak, 4 przyciski [w tym pomarańczowy/żółty] i guide).
October 28, 201015 yr Jakie macie techniki by skreczować niebieskim przyciskiem? Trzymacie cały track (tam gdzie są te srebrne kropki?) Edited October 28, 201015 yr by stabik