Opublikowano 3 stycznia 201015 l Taki news pojawił się na gram.pl David Guetta będzie pracował przy nowej odsłonie. Pan Link
Opublikowano 17 stycznia 201015 l Oficjalne potwierdzenie Acti - http://www.vg247.com/2010/01/15/activision-confirms-dj-hero-2-at-midem-2010/
Opublikowano 17 stycznia 201015 l Jestem troszke zawiedziony - wzieli sie za DJ2 a nowych piosenek do jedynki jak na lekarstwo....zeby nie bylo jak z GH3 ktore kupilem pare kawalkow i pozniej nic ciekawego tylko tluczenie nastepnych czesci. W tym wzgledzie idealem jest dla mnie RB2 co chwila cos nowego - spora biblioteka w ktorej kazdy znajdzie cos dla siebie...
Opublikowano 18 stycznia 201015 l Jestem troszke zawiedziony - wzieli sie za DJ2 a nowych piosenek do jedynki jak na lekarstwo....zeby nie bylo jak z GH3 ktore kupilem pare kawalkow i pozniej nic ciekawego tylko tluczenie nastepnych czesci. W tym wzgledzie idealem jest dla mnie RB2 co chwila cos nowego - spora biblioteka w ktorej kazdy znajdzie cos dla siebie... Pewnie tak przez dłuższy okres czasu będzie, przynajmniej dopóki DJ Hero nie stanie się marką tak rozpoznawalną jak GH...
Opublikowano 18 stycznia 201015 l Keymaker - oczywiscie ze gram moje drewniane lapska nie pozwalaja mi na gre powyzej Harda (i to tez nie zawsze;)) wiec gram rekreacyjnie - tudziez podczas pochlej party kiedy ktos przyuwazy "te smieszne intrumencii" Edytowane 18 stycznia 201015 l przez danielskii
Opublikowano 19 stycznia 201015 l Mam tylko nadzieję, że dadzą do tej gry więcej piosenek pasujących do tej gry. Bo do dziś dla mnie wciepanie tam Eminema i Jay-jak mu tak to szaleństwo
Opublikowano 19 stycznia 201015 l Autor Bo do dziś dla mnie wciepanie tam Eminema i Jay-jak mu tak to szaleństwo Nic, tylko pogratulować. Doje.bałeś zdrowo.
Opublikowano 19 stycznia 201015 l Mam tylko nadzieję, że dadzą do tej gry więcej piosenek pasujących do tej gry. Bo do dziś dla mnie wciepanie tam Eminema i Jay-jak mu tak to szaleństwo Ja również oczekuję czegoś mocniejszego. Chciałbym usłyszeć to co słyszy się w najlepszych klubach w Europie a nie w Ameryce. No i obowiązkowo DnB w większej ilości.
Opublikowano 1 lipca 201014 l Za produkcję odpowiada również Dr. Dre więc można liczyć na mixy jakichś jego piosenek. Still Dre? The Next Episode?
Opublikowano 1 sierpnia 201014 l Autor Jako, że gra wychodzi 19 października, należałoby dać tu listę wykonawców.
Opublikowano 4 sierpnia 201014 l Wiadomo czy kontroler bedzie ten sam i czy bedzie kompatybilny ten z pierwszej czesci DJ HERO ??
Opublikowano 4 sierpnia 201014 l Będzie nowy (zmienili co najmniej kolorystykę), a stary jest kompatybilny.
Opublikowano 4 sierpnia 201014 l Więcej DnB? Ja już w jedynce ledwo dawałem rade na medium 4-5 gwiazdek... Bardziej wpadające w ucho to dobre Dub step, no może drum też, ale jakiś dobrych wykonawców a nie. Edytowane 4 sierpnia 201014 l przez Apacer
Opublikowano 4 sierpnia 201014 l Autor Ja jakoś o dziwo od razu musiałem dać harda i po jednym-dwóch dniach grania przejść na experta xd Na expercie niezła sieka jest Jaram się tymi rapami, które będą w dwójce
Opublikowano 8 sierpnia 201014 l Pomiędzy hardem a expertem takiej różnicy wielkiej nie ma, prędkość troszke rośnie i skill heh.
Opublikowano 9 sierpnia 201014 l Autor Rożnica w skreczowaniu jest. Więcej tych strzałeczek się pojawia.
Opublikowano 9 października 201014 l Dla zainteresowanych zestaw dwa gramofony (jak w renegade edition) i mikrofon, ale bez standów za 629 zł http://www.gram.pl/sk3_8QziHum5_DJ_Hero_2_Super_Bundle_gra_2_miksery.html. Kupiłem preorder na allegro zwykły za 299 zł, więc ogólnie się opłaca. Edytowane 9 października 201014 l przez stabik
Opublikowano 26 października 201014 l No i przyszedł preorder. Nie grałem w jedynkę, więc nie narzekam na brak zmian itp. Mnogość opcji robi wrażenie, natomiast feeling z gry psuje słabe zgranie scratchu, tzn. ręka spada mi z guzika, który trzeba wdusić by potem skreczować, łapa boli a efektu nie ma. Równie nieciekawe jest po wbiciu danego dźwięku przeciąganie go np. w dół bo brakuje miejsca na rękę. Efekt dałoby się wyeliminować gdyby była możliwość gry na stojąco, trzeba będzie zatem jakiś stand wyczarować bo coś w kościach czuje, że granie na najwyższym poziomie bez standu będzie tragiczne w skutkach
Opublikowano 27 października 201014 l Jak mam się zalogować do XBL używając Turntable, skoro tutaj nie ma pomarańczowego przycisku ? :E
Opublikowano 28 października 201014 l U góry po lewej stronie masz zakrywane przyciski (krzyżak, 4 przyciski [w tym pomarańczowy/żółty] i guide).
Opublikowano 28 października 201014 l Jakie macie techniki by skreczować niebieskim przyciskiem? Trzymacie cały track (tam gdzie są te srebrne kropki?) Edytowane 28 października 201014 l przez stabik