Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

play&charge- ktory lepszy

Featured Replies

Opublikowano

w co lepiej zainwestowac?

to-

892148705.th.jpg

czy to-

883807055.th.jpg

pierwszy to jakas bateria 3600mAh, drugie niby oryginal microsoftu. roznica w cenie ok 40zl (z przesylka). jest jeszcze bateria 480mAh w cenie 19zl ale to chyba nie jest godne polecenia

dzieki za opinie

Jako że widzę, że temat dotyczy jakichś kĄsolowych gów.ienek , to pozwalam sobie ten śmietnik przerzucić do odppwiedniego działu, żeby mi w pomocy nie śmierdziało. /Stona

Edytowane przez stona
kĄsole to ZUO

• Odpowiedzi 4
  • Wyświetleń 658
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Play&Charge to kicha. Wiem, bo miałem oryginalny i to się kłóciło z ideą bezprzewodowego grania. Kup lepiej akumulatorki plus ładowarka. I wygodniejsze i bardziej uniwersalne.

Opublikowano

A moim zdaniem to lepsze niż żonglowanie bateriami. Tak jak na PS3. Bateria siada to podpinasz kabel na 2h i potem zasuwasz 10h bez. I jak zapomnisz naładować baterii lub coś to zawsze będzie działać.

Opublikowano

Ja mam też akumulatorki i nie narzekam. Jak się rozładuje jedna para to mam drugą w zapasie, a jak obie wyładowane to wrzucam na baterię.

Opublikowano

A moim zdaniem to lepsze niż żonglowanie bateriami. Tak jak na PS3. Bateria siada to podpinasz kabel na 2h i potem zasuwasz 10h bez. I jak zapomnisz naładować baterii lub coś to zawsze będzie działać.

Hmm nigdy nie zapomniałem naładować aku od dwóch lat. Wcześniej miałem P&C to po jakimś czasie kabel zrobił mi się przewodowy, bo nigdy nie szło naładować pada do końca.

Poza tym nie lubię mieć pada na kablu, mam bezprzewodowego pada, bezprzewodowy headset i konieczność ładowania, nie byłaby przyjemna.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.