jan szabrownik 0 Opublikowano 1 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 W związku z tym, że dużo gier na PS3 obsługuje dźwięk DTS, lecz nie wszystkie mają to wyszczególnione na opakowaniu bądź instrukcji i mało tego w niektórych przypadkach nawet gdy mamy ustawioną obsługę DTS-u w ustawieniach PS3 gra i tak go nie włączy, tylko trzeba zrobić pewien trik, a mianowicie wyłączyć w ustawieniach PS3 obsługę Dolby Digital 5.1, dopiero wtedy gra odpali DTS. Prosiłbym więc aby użytkownicy forum dopisywali tu gry które taką opcje posiadają, myślę, że paru osobom się to może przydać, ja na przykład przeszedłem kilka razy pierwszą część Resistance, a dopiero nie dawno dowiedziałem się, że obsługuje ona DTS ;/ z mojej skromnej kolekcji, gry z DTS-em: Killzone 2 Mirrors Edge Resistance: Fall of Man LittleBigPlanet Uncharted: Drake Fortune Ferrari Challenge Trofeo Pirelli Fifa 08 Wipeout HD InFamous Dead Space Rag Doll Kung Fu Burnout Paradise (tylko wersja na płycie) Super Stardust HD 3 On 3 NHL Arcade jak widać troszkę gier obsługuje DTS Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 501 Opublikowano 1 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 Uncharted 2: Among Thieves Dragon Ball: Burst Limit Dragon Ball: Raging Blast Ogólnie większość gier z PSS chodzi w DTSie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ken Marinaris 367 Opublikowano 1 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 http://hdgames.net/ Cytuj Odnośnik do komentarza
jaro 77 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2010 heavy rain Cytuj Odnośnik do komentarza
mataman 35 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 God of War 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
MaroS 289 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 BFBC2 Cytuj Odnośnik do komentarza
ADI1995 5 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Z tego co ja wiem to GoW3 nie obsługuje DTS ale nie jestem pewny. Cytuj Odnośnik do komentarza
konrado0905 7 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 U mnie o ile się nie mylę na amplitunerze wyświetlane było DTS ;P Cytuj Odnośnik do komentarza
mataman 35 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Mało tego ze dts to jeszcze 7.1. Trzeba mieć odpowiedni sprzęt misiaczki Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 501 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2010 I to jest właśnie najgorsze, że takich informacji nie można znaleść na pudełku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi