Opublikowano 18 sierpnia 201212 l Dobra Mea Culpa z mojej strony, dopiero teraz się kapnąłem że wrzuciłem screena z cześci, która wyszła na PS2 Zaraz poprawie.
Opublikowano 22 sierpnia 201212 l Autor No, teraz powinno być dużo łatwiej. Jeszcze raz sorki. Oki Qstom, ostatni raz dałem się wciągnąć... Wiem, że gdzieś już kiedyś to widziałem. W pierwszej chwili pomyślałem o Ehrgeiz, nie grałem, ale takie było pierwsze skojarzenie. Pudło. Drugie - może rpg? Wygląda jak screen z intro/wstawki. No to uderzam na yt: http://www.youtube.com/watch?v=6SnJMkTeArA&feature=related Uprzedzam pytanie. Tak, chciałem obejrzeć wszystkie wstawki. Tak, poyebao mnie http://www.youtube.c....0...0.0...1ac. http://www.youtube.com/watch?v=75Ymt9wxgts ...
Opublikowano 22 sierpnia 201212 l Autor Troszkę było Szkoda tylko, że trafiłem tak szybko, bo obejrzałbym sobie resztę filmików
Opublikowano 22 sierpnia 201212 l Grind Session. Niestety bardzo mało jest gier skateboard na psx i bardzo łatwo było to za pomocą gamerankings znaleźć : >
Opublikowano 22 sierpnia 201212 l Autor Ostatnio temat lekko podupadł, jak ożyje, to wrzucę coś trudniejszego
Opublikowano 25 sierpnia 201212 l Podpowiedź: - Jest to dosyć chamskie zdjęcie : D - Ta gra jest na pewno czymś innym niż wygląda - Nie jest to na pewno RPG
Opublikowano 25 sierpnia 201212 l Autor Hahaha, właśnie awansowałeś na "Mistrza podpowiedzi". Nie wiem jak innym, ale mi niewątpliwie bardzo pomogło
Opublikowano 25 sierpnia 201212 l Nie mogę dać zdjęcia bo od razu zgadniecie, musze jakoś kombinować : p
Opublikowano 26 sierpnia 201212 l Podpowiedź: - Jest to dosyć chamskie zdjęcie : D - Ta gra jest na pewno czymś innym niż wygląda - Nie jest to na pewno RPG - Jest to gra sportowa : D
Opublikowano 26 sierpnia 201212 l Pool Hustler zaraz cos wrzucę nic trudnego, nie patrzyć na url nie chciało mi się kopiować obrazka Edytowane 26 sierpnia 201212 l przez MierzejX
Opublikowano 26 sierpnia 201212 l To teraz jak mierzej wrócił to nic ciekawego nie znajdę : / Pool hustler to był chyba narazie u mnie najcięższy quiz : p Powiem wam jako ciekawostke, że wszystkie gry, które daję to gry które grałem. Jeszcze nigdy nie dałem gry, która znalazłem po prostu na necie i uznałem, że może być nieznana : D Zrobię delikatną wariację, pewnie tak nie można, bo są już jakieś z góry ustalone zasady, no ale zobaczymy I będzie to dosyć mocno łatwe "Lock and load litte..." Edytowane 26 sierpnia 201212 l przez QstomPL
Opublikowano 26 sierpnia 201212 l Nie wiem o co chodzi z tym cytatem, ale pochodzi on z Gex'a, tylko to jest łatwizna, bo tekst na google łatwo odnaleźć druga sprawa, bez przesady, to że odgadłem "pool hustler", to nie znaczy, że znam każdy tytuł i ja nie wróciłem tylko zwyczajnie się nie odzywałem, bo kilka wcześniejszych tytułów nie znałem i czekałem, na coś co znam P.S. Nie, żebym komuś lał miód na uszy, ale Siara i Triboy znają więcej tytułów niż ja Edytowane 26 sierpnia 201212 l przez MierzejX
Opublikowano 26 sierpnia 201212 l Aha, to jednak wszystkiego nei znasz xd Racja z tym tekstem bez sensu, każdy praktycznie będzie można wyguglować, ale nie miałem pomysłu, a wiedziałem że wszystko co moje to znasz : p
Opublikowano 27 sierpnia 201212 l 007 Racing Sam to dawałem kiedyś tutaj, ale z innym obrazkiem. Oddaje.