Skocz do zawartości

Quiz obrazkowy PSX

Featured Replies

Opublikowano

Dobra Mea Culpa z mojej strony, dopiero teraz się kapnąłem że wrzuciłem screena z cześci, która wyszła na PS2 :lol: Zaraz poprawie.

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Wyświetleń 118,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• MEDAL OF HONOR 2!

• Oki Qstom, ostatni raz dałem się wciągnąć... Wiem, że gdzieś już kiedyś to widziałem. W pierwszej chwili pomyślałem o Ehrgeiz, nie grałem, ale takie było pierwsze skojarzenie. Pudło. Drugie - może rpg

• Saga Frontier 2

Opublikowano
  • Autor

No, teraz powinno być dużo łatwiej. Jeszcze raz sorki.

34f0bco.jpg

Oki Qstom, ostatni raz dałem się wciągnąć... Wiem, że gdzieś już kiedyś to widziałem. W pierwszej chwili pomyślałem o Ehrgeiz, nie grałem, ale takie było pierwsze skojarzenie. Pudło. Drugie - może rpg? Wygląda jak screen z intro/wstawki. No to uderzam na yt:

http://www.youtube.com/watch?v=6SnJMkTeArA&feature=related

Uprzedzam pytanie. Tak, chciałem obejrzeć wszystkie wstawki. Tak, poyebao mnie ;)

...

Opublikowano
  • Autor

Troszkę było ;) Szkoda tylko, że trafiłem tak szybko, bo obejrzałbym sobie resztę filmików ;)

24ux5i9.jpg

Opublikowano

Grind Session.

Niestety bardzo mało jest gier skateboard na psx i bardzo łatwo było to za pomocą gamerankings znaleźć : >

Opublikowano
  • Autor

Ostatnio temat lekko podupadł, jak ożyje, to wrzucę coś trudniejszego ;)

Opublikowano

sssan.jpg

Podpowiedź:

- Jest to dosyć chamskie zdjęcie : D

- Ta gra jest na pewno czymś innym niż wygląda

- Nie jest to na pewno RPG

Opublikowano
  • Autor

Hahaha, właśnie awansowałeś na "Mistrza podpowiedzi". Nie wiem jak innym, ale mi niewątpliwie bardzo pomogło ;)

Opublikowano

sssan.jpg

Podpowiedź:

- Jest to dosyć chamskie zdjęcie : D

- Ta gra jest na pewno czymś innym niż wygląda

- Nie jest to na pewno RPG

- Jest to gra sportowa

: D

Opublikowano

Pool Hustler :) zaraz cos wrzucę

nic trudnego, nie patrzyć na url :P nie chciało mi się kopiować obrazka :D

53388-Advanced_V.G._2_(Japan)-3.jpg

Edytowane przez MierzejX

Opublikowano

To teraz jak mierzej wrócił to nic ciekawego nie znajdę : /

Pool hustler to był chyba narazie u mnie najcięższy quiz : p

Powiem wam jako ciekawostke, że wszystkie gry, które daję to gry które grałem.

Jeszcze nigdy nie dałem gry, która znalazłem po prostu na necie i uznałem, że może być nieznana : D

Zrobię delikatną wariację, pewnie tak nie można, bo są już jakieś z góry ustalone zasady, no ale zobaczymy

I będzie to dosyć mocno łatwe

"Lock and load litte..."

Edytowane przez QstomPL

Opublikowano

Nie wiem o co chodzi z tym cytatem, ale pochodzi on z Gex'a, tylko to jest łatwizna, bo tekst na google łatwo odnaleźć :)

druga sprawa, bez przesady, to że odgadłem "pool hustler", to nie znaczy, że znam każdy tytuł i ja nie wróciłem tylko zwyczajnie się nie odzywałem, bo kilka wcześniejszych tytułów nie znałem i czekałem, na coś co znam :D

P.S.

Nie, żebym komuś lał miód na uszy, ale Siara i Triboy znają więcej tytułów niż ja :D

Edytowane przez MierzejX

Opublikowano

Aha, to jednak wszystkiego nei znasz xd

Racja z tym tekstem bez sensu, każdy praktycznie będzie można wyguglować, ale nie miałem pomysłu, a wiedziałem że wszystko co moje to znasz : p

Opublikowano

007 Racing

Sam to dawałem kiedyś tutaj, ale z innym obrazkiem. Oddaje.