Opublikowano 5 lutego 201015 l Tak jak w temacie. Jak wyglądają wasi główni bohaterowie? Kim są? Wrzucajcie screeny swoich postaci z ME1 bądź ME2. Zaimportowany z ME1 do ME2 John Shepard. Poprzednio Soldier, teraz Vanguard - Paragon (w obu ME).
Opublikowano 5 lutego 201015 l Mój Shepard wygląda tak jak na okładce bo IMO najlepiej oddaje feeling tego bohatera. W końcu to cyfrowa wersja prawdziwej facjaty pewnego jegomościa. W momencie przejścia do trybu samodzielnego "lepienia" twarzy czar pryska i zawsze wychodzą jakieś plastelinowe gumisie. Edytowane 5 lutego 201015 l przez Gooral
Opublikowano 5 lutego 201015 l Fajne imię tylko pytanie po co ten spoiler tag. Edytowane 5 lutego 201015 l przez Gooral
Opublikowano 5 lutego 201015 l Tez uwazam ze nie ma lepszej opcji niz oryginalny Shepard...po prostu glos podlozony w angielskim dubbingu bardzo pasuje do Sheparda od Bioware wiec daje to bardziej wiarygodna postac.
Opublikowano 5 lutego 201015 l Ten pdst szepard wyglada dla mnie jak tepy maryna Moj moze nie jest badas ale wyglada jak komandor a nie drechol
Opublikowano 5 lutego 201015 l Raczej jak pizduś . Shepard Marv-a jest kozacki. Nie mam jak wrzucić mojego ale to taki Bruce Willis.
Opublikowano 6 lutego 201015 l Oryginalny Shepard przygotowany przez Bioware wygląda jak pizduś? Hehe, dobre słupek. Wygląda normalnie moim zdaniem, ani jak pizduś, ani jak drechol. Przynajmniej nie ma krzywej mordy jak ten marva. Edytowane 6 lutego 201015 l przez Gooral
Opublikowano 6 lutego 201015 l Nie pisałem o Shepardzie TwardkiSloviana. Edytowane 6 lutego 201015 l przez SłupekPL
Opublikowano 6 lutego 201015 l Autor Przynajmniej nie ma krzywej mordy jak ten marva. No i o to właśnie mi chodziło, piękniś od Bioware mi nie podpasił, ma taki jakiś tępy wyraz twarzy ma xD Mój Shepard miał w jedynce bliznę jak Marcus Phoenix z GoW, ale po imporcie zniknęła, pewno tekstura zmieniła się na standardową bliznę Sheparda którą ma w ME2.
Opublikowano 6 lutego 201015 l Też mam oryginalnego Sheparda. Shepardową też. A kto to jest ten pierwowzór? Za to tego gościa nie rozpoznałbym po głosie. Edytowane 6 lutego 201015 l przez Les777
Opublikowano 6 lutego 201015 l A to mój brzydal(importowany z 1ki): podrywanie mirandy generalne bycie fiutem ^_^ screeny z pc Edytowane 6 lutego 201015 l przez Cynic
Opublikowano 12 lutego 201015 l Najlepszy Shepard w tym temacie - Marv Najbardziej pizdusiowaty Shepard ever - TwardkiSlovian Muszę mojemu pstryknąć jakąś fotkę.
Opublikowano 13 lutego 201015 l Także uważam , że oryginalny Shep to goguś pierwsza klasa , ni cholere nie pasuje mi on do tej gry , tutaj macie mojego z jedynki, w dwójce lekko zarósł ale to innym razem podrzuce. Edytowane 14 lutego 201015 l przez TheBesTia
Opublikowano 10 marca 201015 l Yes we can! (beat the reapers ). Troche teraz bliznami zaorany jest, ale nawet fajnie głos mu pasuje