Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Bioshock 2

Featured Replies

Opublikowano

temat służy wiadomo czemu - może ktoś się zainteresuje...

• Odpowiedzi 9
  • Wyświetleń 2,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Gram w singla i multi na zmiany,możecie słać zaproszenia.Można jakaś wspólną gre w ten weekend urządzić.

Edytowane przez theGrimReaper669

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

Gra w to ktoś z was jeszcze w necie ?

Opublikowano

Ja gram, nie mam jakiegoś ultra skilla, więc pogrywam dla przyjemności;)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

No zajebiście mi się to multi podoba (warto dodać, że ogólnie za multiplayer'em nie przepadam) :yes:

Ciekaw jestem jakim zestawem gracie/graliście? Wymiatacze ganiają z Błyskawicą & Kusza, ale mi jakoś ów zestaw nie podchodzi (za słaby skill) - nie ma to jak Tommy Gun w łapie (powiększony magazynek) wsparty chmarą owadów ^ . ^ na zmianę z Shotgun'em + Houdini - na dobicie, jak zabraknie ammo w TG, a znikanie przydaje się do szeroko pojętej eksploracji. Multi ma niesamowity klimat, Rapture znane z pierwszej części, walka z BG, szukanie ADAM'a - gra się po prostu przednio. Choć przyznam, że selekcja graczy kuleje - Deatmatch z 50lvl'owcami to pikuś w porównaniu do Capture The Sister, gdzie ja (~30lvl) jestem z jakimiś dwoma poniżej 10lvl VS 5 x 40-50lvl, to się nazywa BULLSHIT :lol:

Zdobycie 40lvl to tylko kwestia czasu, pozostaną jeszcze 2 trofiki w singlu i platyna :D

edit: dzięki kapitalnemu multi, oficjalnie podbijam ocenę BS2 z 7 na 8 (gdzie BS otrzymał notę 10/10) :thumbsup:

Edytowane przez stoodio

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

ja tez pogrywam w multi ale sporadycznie. Telekineza+shotgun po tym mnie poznacie.

• 2 lata później...
Opublikowano

To jak ktoś chętny na boosting żeby jak najszybciej wbić pucharek za 40lvl? ;)

Opublikowano

Zbieramy się w 4-6 osob bo tyle jest potrzebnych do odpalenia FFA.Zanim zaczniemy grę trzeba ustalić,co osoba bostująca chce robić.Podczas bostowania zabija Tylko osoba bostująca

Team nie lata po całej mapie,tylko spotyka się w 1 ustalonym punkcie. No i najlepiej robić przy okazji wyzwania bo duzo ADAMA sie dostaje ;)http://bioshock.wikia.com/wiki/Trials

Edytowane przez Szprota

Opublikowano

taką metodę znalazłem, nie wiem która lepsza

Mi zostało 25000 expa do 40 lvl, także odpuszczę boost, a teraz gdy już nabrałem wprawy, gra się bardzo fajnie. Jakbyś ktoś chciał pograć, psnid - qra_