Jump to content

Final Fantasy XIII

Les777

Recommended Posts

Albo jestem ślepy albo nie ma takiego tematu.

Jak wypada wersja iXowa w porównaniu z plejową?

Podobno upchanie gry na trzech płytach pozwoliło niczego nie wycinać. Jak jest naprawdę?

No i w ogóle: Jak się gra? Można porównać do wcześniejszych części?

• Replies 5
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Graficznie niczym się nie różni bo na obu konsolach chodzi w 720p ,tylko filmiki X360 są troszkę gorszej jakości,ale o tym pisali już za czym FFXIII wyszedł na X360, ja tylko takie różnice zobaczyłem jak na razie ,może ktoś coś innego wyłapał,po za tym są filmiki na YouTube czym się różnią te wersje od siebie.

pogralem troche u kolegi (3h czyli tyle co nic :) ), bardzo fajny system walki, oprawa AV tez niczego sobie choc nie mialem okazji porownac na zywo z ps3

ale jak dla mnie zbyt duzo filmikow ;) ale taki urok serii ;) acha zeby nie bylo nie jestem jakis mega fanem finalow jedyny ktory skonczylem to VII ;)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

25 maja 2018 roku zacznie obowiązywać w Polsce Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (określane jako "RODO", "ORODO", "GDPR" lub "Ogólne Rozporządzenie o Ochronie Danych"). W związku z tym prosimy o zapoznanie się ze zaktualizowaną Polityką prywatności Privacy Policy.