Opublikowano 10 października 201311 l Jeżeli widok z góry=gra na modłę Zeld z DSa, to jesteś w błędzie. To tak jakby powiedzieć, że Link's Awakening z GB czy ALTTP że SNESa są na modłę odsłon DSowych, bo akcję widzimy z góry. Ba, przytoczone przeze mnie odsłony momentami zawstydzają Ocarinę, jeżeli chodzi o rozbudowanie. W OoT mogłeś zrobić 3 dungeony w dowolnej kolejności, w nadchodzącym LTTP2... wszystkie. Także warto brać pod uwagę ten tytuł .
Opublikowano 10 października 201311 l dobra ch.. z tym kupiłem tego specjalnego z animal crossing za 800zł niech strace teraz jeszcze ładowarke i poki kupić pewnie i tak w poniedziałek najwczessniej pogram
Opublikowano 10 października 201311 l Wreszcie, ladnych pare miechow to zajelo ale kupil Jak cos to mam monster hunter na sprzedaz Edytowane 10 października 201311 l przez Guernica
Opublikowano 10 października 201311 l Bede bardzo zainteresowany kupnem mh Ile za niego chcesz? Bo nie wiem czy juz brac (gdyby cena była atrakcyjna) czy poczekać teraz i tak bede mial animal crosing i pokemony. Wiec bez sensu by bylo wydawać koleją kase na gre w ktora zagram i tak za pare miesięcy dopiero
Opublikowano 10 października 201311 l Obczaje ceny na allegro i zobacze czy sie oplaca teraz sprzedawac, ceny spadly przez event z darmowym mh.
Opublikowano 10 października 201311 l Yano - polecam Ci kupić folie na ekrany w 3DS ( ja miałem wersje XL, i o dziwo też może się kilka rysek zrobić )http://www.amazon.co.uk/Nintendo-Licensed-Screen-Protectors-3DS/dp/B008HPAXZ2/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1381417348&sr=8-1&keywords=3ds+screen+protectorTania nie jest, ale miałem ją na swoim 3DS XL - prosta instalacja, wytrzymałaTeraz mam folie od Hori na Vicie i tak samo nie narzekam
Opublikowano 10 października 201311 l Yano kupil 3dsa, swiat sie konczy : O ja mialem hori na dolnym i gornym na 3dsie ale z gornego sciagnalem, wnerwiala mnie za bardzo
Opublikowano 10 października 201311 l ja przez was też kupiłem dziś 3DS Blue za 350zł i X za 170. w srode zobaczyłem ten tema i DOWIEDZIAŁEM się o pokach 3D, a w pon będę już grał, heh najkrótsze oczekiwanie na premiere gry w mojej histori. Edytowane 10 października 201311 l przez PRQc
Opublikowano 10 października 201311 l Fajnie, ze forumek nawraca sie na 3DSa Patrze sporo ludzi go juz tutaj ma.
Opublikowano 10 października 201311 l zastanawiam sie czy brać odrazu ładowarke z redcoon czy poczekać na dostawe 3dsa i dać szanse tej którą dorzucili gratis (pewnie jakaś nędzna)
Opublikowano 10 października 201311 l Zalezy czy chcesz ryzykowac - jak ci sie spali po paru minutach tak jak mnie sie to przytrafilo to, zeby zagrac, bedziesz musial poczekac sobie az przyjdzie nowa ladowara. Edytowane 10 października 201311 l przez Yabollek007
Opublikowano 10 października 201311 l kupilem jakas za 13zl w sklepie z wejherowa i dziala bez problemu
Opublikowano 10 października 201311 l no walsnie zdania są podzielone, boje sie sytuacji jaka miał yabollek a rzeczywiscie dostał bym (pipi)icy gdybym musiał czekac kilka dni na dostawe nowej.... (wtedy pewnie objechał bym warszawe i kupił jakąś za 80zł )
Opublikowano 10 października 201311 l Ja śmigałem na no-name'owej ładowarce do DS Lite 4 lata i nic się nie działo. No ale Yabollek miał cyrki, więc ciężko powiedzieć. a np. takie coś: http://allegro.pl/nowa-ladowarka-usb-nintendo-3ds-dsill-dsixl-dsi-i3607294114.html plus pewnie masz w domu na stanie jakąś ładowarkę do telefonu, gdzie jest wejście na usb i z głowy. btw. szprota na steamie: Szprota: Wgl yano w końcu kupil tego 3dsa czy dalej jęczy że musi kupić? XD Edytowane 10 października 201311 l przez ragus
Opublikowano 10 października 201311 l yano daj mi czas do soboty, jak w tym czasie ogarne 2ds-a i bedzie tam ładowarka nintendo to oddam ci swoją za browara bo mam w domu po ndsie jedną :F
Opublikowano 10 października 201311 l Z tą ładowarką to Nintendo przegięło, to gorsze niż brak hdmi w pudelku od PS3. A z chińskimi to rożnie bywa brat do DSa chyba ze trzy miał i dopiero czwarta oficjalna przeżyła dłużej niż tydzień. Z drugiej strony ja do 3DS dostałem w gratisie jakąś podróbę i wydaje się solidna. Na dwoje babka wróżyła. Więc lepiej szykuj browara Yano.
Opublikowano 10 października 201311 l Kurde szykować browawa czy 40zl na ładowarkę? Kupno 3dsa to wiecej problemów niż myślałem Chyba jednak kuoie w redcoonie bo jakies chore akcje jak granie w poki 2 godziny a potem czekanie na ładowarkę 3 dni to masakra Edytowane 10 października 201311 l przez Yano
Opublikowano 10 października 201311 l wstrzymajcie swe konie, narazie strona electronic dreams dostała raka i nie mogę nic wrzucić do koszyka jak do soboty mnie wyruchają na konsole to sie w(pipi)ie.
Opublikowano 10 października 201311 l Na aledrogo jest limitka z Pokemon X i ładowarką jakby co. I to w dobrej cenie. Gdyby była Y to bym brał.