wendiego 11 Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Do tej pory nie było tematu o jedynej grze mmo na PC jaką jestem w stanie zaakceptować. Gra ktoś w GW, poza tym powoli zbliża się już druga część. Polecam każdemu, kogo comiesięczne opłaty zniechęcają do gier MMO, a proste gierki w przeglądarce go odpychają. Poza tym PvP jest moim zdaniem lepsze niż w innych tego typu grach oraz świetna fabuła we wszystkich częściach Quote
Mordechay 680 Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Gra rządzi, grałem w to 3 lata z przerwami zdobylem dosyc duzo titli (4 lvl glada w pol roku <kozak>). Fajnie sie wspomina czas spedzony na PvP i vencie <no-life>, ale trzeba uważac zeby za bardzo w to nie wsiaknac, wiem to po e-znajomych z gildii, ktorzy chyba czasem zapominali o tym, ze jest cos poza GW. A na dwojke to jeszcze troche sobie poczekasz.Sam nie planuje zakupu, ale jak bede do tej pory mial firme i inni beda na mnie pracowac, a ja za nudow bede umieral w domu to pewnie kupie Grę polecam gorąco, ale nalezy ja dawkowac z umiarem. Quote
teddy 6903 Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Jak zaczniesz w to grać przed WoWem to jeszcze ujdzie. Quote
Dr.Czekolada 4494 Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Jak ja się cieszę że poznałem GW zamiast WoW'a a temu drugiemu powiedziałem "fuj fuj !" () Tak to była/jest świetna giera - jak dla mnie najlepiej bawiłem się jednak w orygialnej jedynce "Prophercy" dalsze kampanie już nie miały "tego czegoś". Quote
NerkoWiktor 52 Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 (edited) gra mnie strasznie znudziła jak grałem z kumplem miesiąc temu za to serial "The guild" daje rade Edited May 19, 2010 by NerkoWiktor Quote
Labtec 3673 Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 Wszystkie Guild Wars gry na steam 50% przez tydzień, wiec złapałem Trilogy, ciekawe czy mi się będzie ciężko grac w to po graniu w Aion Quote
qvstra 3213 Posted December 4, 2013 Posted December 4, 2013 Naszla mnie ostatnio ochota na ponowne zrobienie UW, DoA, FoW i dungeonow z EotN po chyba trzech latach przerwy. Zwykle runy, nie zadne SC. Byliby jacys chetni? Quote
Recommended Posts