Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Eminem - Recovery

Featured Replies

• Odpowiedzi 47
  • Wyświetleń 3,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tą płytę do będą kiedyś na uniwersytetach puszczać, żeby dzieciaki wiedziały jak powinno się rapować

• Premiera 14 czerwca. Będzie grubo.

Opublikowano

Nie czepiać się featu z ruhanną, kawałek jest za(pipi)isty. LP daje radę.

Opublikowano

ja się nie czepiam, wg. jest super. a z pink jeszcze lepszy. żałuję tylko, że naprawdę dobrych hip-hopowych nie ma. mógł wziąć któregoś z rzeźników to byłaby rzeźnia.

np tego pana:

joell-ortiz.gif

Opublikowano

Wiesz, generalnie nie pisałem bezpośrednio do Ciebie, ale ch.uj w to. Jak dla mnie płytka ma spójny klimat, większość z kawałków trzyma poziom, jeno bit z Talkin 2 Myself średnio mi podchodzi.

Opublikowano
  • Autor

widziałem występ eminem z ruhanną z e3 activision i lekko mówiąc fałszowała, tak więc zje.bał z tym featem i koniec.Kawałek super ale nie moge teog beztalencia w refrenie słuchać.

Opublikowano

eminem za to w not afraid śpiewa czyściutko. podobno dzisiaj w końcu klip. eminem jest piąty raz z rzędu na pierwszy miejscu bilboardu - pobił rekord.

Edytowane przez Walter_Cronkite

Opublikowano
  • Autor

eminem za to w not afraid śpiewa czyściutko. podobno dzisiaj w końcu klip. eminem jest piąty raz z rzędu na pierwszy miejscu bilboardu - pobił rekord.

tyle, że on powtarza gdzie tylko można, że nie potrafi śpiewać i jego śpiew to pełna studyjna obróbka, a ona jest piosenkarką z zawodu, co moim zdaniem robi różnicę.Jestem pewnien, że jest tysiąc innych nieznanych woklaiste, które zaśpiewałyby to 100 razy lepiej w studiu i na żywo potrafiłyby to odspiwac normalnie.a tak w ogóle to w medicine ball twierdził, że na nia sika więc...

Edytowane przez 44bronx

Opublikowano

może się spiknęli okazało się, że dziewczyna lubi takie jazdy i postanowili jednak nagrać numer po fakcie

Opublikowano
  • Autor

może się spiknęli okazało się, że dziewczyna lubi takie jazdy i postanowili jednak nagrać numer po fakcie

pewnie tak, a propo joella to przecież jest kawałek ze slaughtrehouse w bonusach, dobry ale bez szału.

Opublikowano
  • Autor

DŻOST GONA STEND DER END WACZ MI BERN

klip za(pipi)isty, głównie za sprawą megan, ale bym ją...

em trochę jak r.kelly na tym polu wygląda ;P

Edytowane przez 44bronx

• 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Oho, to kolejny który się skończył na tym forum, wczoraj się kończył Tede a dzisiaj Fokus i Eminem, aż boję się jutra teehee.gif

Opublikowano
  • Autor

Eminem już dawno się skończył :/

jakby wszyscy 'skonczeni' raperzy byli na poziomie ema to byloby niezle ;) ale love the way u lie part 2 to niezla zenada, ale nie spodziewalem sie niczego dobrego po tym kawalku jka tylko uslyszalem ze taki ma powstac, to tez nie jest lepsze - http://www.youtube.com/watch?v=VxqqZa72RP4 , obniza sobie poziom takimi smiesznymi featami.

Opublikowano

Słysząc ten kawałek dalej nie rokminiam kto bierze Nicki na powaznie i jakim cudem ona się wybiła...z drugiej strony z Cash Money i tak jest najlepsza ;p <Drake_hater_4_life>

Opublikowano
  • Autor

Słysząc ten kawałek dalej nie rokminiam kto bierze Nicki na powaznie i jakim cudem ona się wybiła...z drugiej strony z Cash Money i tak jest najlepsza ;p <Drake_hater_4_life>

no ja tez nie czaje bazy, ona jest bardzo slaba, do tego ten jej imidz zalosny, a drake jest na jej poziomie.jedyny ''liryczny'' koles z tego squadu to wayne, no ale wiadomo ze wayne jest straszna kur.ewka i wiekszosc jego tworczosci to kawalki dla dzieci do lat 14, ale czasem mu cos wyjdzie jak np drop the world ;) a em naprawde nie powinien znizac sie do tak niskiego poziomu.

PS. gdzies tam ostatnio wyczytalem ze dj premier powiedzial ze drake jest przyszloscia hip hopu XD

• 4 tygodnie później...
  • 5 miesięcy temu...