Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

byli ze 3 czy tam 4 lata temu na ursynaliach, razem z Mastodonem takze tego :lapka: 

• Odpowiedzi 140
  • Wyświetleń 30,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jak tam Rayos, jest bilet kupiony?

• Ależ było kurwa mać   No co dużo będę mówił, rozpierdolili mój system, genialny koncert po prostu.         Chciałem usłyszeć na żywo Backbone albo Death Of Me, ale wszystkiego nie

• Wręcz zayebiste, a ostatnio nagrali wał z Devinem Townsendem i Frederikiem Thordendalem (z Meshuggah) i też uber utwór -   http://www.youtube.com/watch?v=yBB5W2nQ8Ms

Opublikowano

Nowy kawałek niestety mnie nie porywa... a za Gojirą to bym mógł na koniec świata lecieć :/ Brakuje tego czegoś... tego właśnie p*****lniecia... tej Gojirowej magii... no nic, nie oceniam całego albumu pod kątem 1 utworu :) będzie ich 10... i tak edycje deluxe zamówiłem  :whistling:

Opublikowano

Już słoniowa kiełbaska była pop metalowa, to teraz mamy Rockjirę, miałem nadzieję na powrót do szalonych progresji z flesha, ale niestety :(

Opublikowano

Mi się podoba, żaden średniak. Jedni by marudzili że znowu grają to samo a tak to marudzicie że grają inaczej bez double blastów i tempa na(pipi)iającego dziecioła, ważne że chłopaki robią swoją muzę i wiadomo że to ich wałek. Chorusik jest bardzo spoko, czekam na całą płytę.

Edytowane przez Dr.Czekolada

Opublikowano

Jak bardzo trzeba mieć niskie wymagania by sie bawic przy tak nedznym kawałku.

Nawet pisda uszata wybrzydza.

Opublikowano

Kawałek za(pipi)isty, przecież to rasowa Gojira.

Wszystko na miejscu :twisted:

:notsure:

Opublikowano

No jak sobie puszczacie na głośniczku w tel to może brzmi nędznie lol

Kawałek za(pipi)isty, przecież to rasowa Gojira.

Wszystko na miejscu  :twisted:

Otóż to niektórzy tutaj chyba tylko kojarzą Godzillę za pare kawałków z from mars i the way of the flash. dla mnie francuzi w tym co robili zawsze byli na swój sposób innowacyjni, wiec mnie akurat nie dziwi, że nowa płyta nie jest pochodną poprzedniej Ja się jaram, że nie słucham po raz tysięczny tych samych schematów.

Ciekawe czy wiecie o istnieniu Terra Incognita 

Opublikowano

to przyznam jestem w  szoku, istnieje instrukcja do polubienia kawałka.

A może nawet podręcznik.

Sądziłem że jak się kawałek komuś nie podoba to lore nic nie zmieni.

Opublikowano

katować :pawel:

katować to można babcię.

Opublikowano

katować :pawel:

katować to można babcię.

Albo małe dzieci.

Psyko :twisted:

Edytowane przez Masorz

Opublikowano

:notbad:

Najważniejsze, że temat o zasłużonym zespole przeżywa oblężenie.

Edytowane przez Masorz

Opublikowano

Rayos piszesz, że nie lubisz Terry i Linka a na nowy kawałek narzekasz, że nie mało w nim Gojiry... Najwiecej Gojiry jest dla mnie właśnie w Terra Incognita i The Link... kurna jak słysze Clone (którego próbowaliśmy już z kumplem wysępić 2 razy u Mario i Joeya po koncercie), Lizard Skin, Space Time, Remembrance, Love, Embrace The World , Wisdom Comes... Jakie to jest dobre  :banderas:

Nowy kawałek jest ok jak sie słucha tylko jego... na playliście po nowym kawałku wskoczył Oroborus... i nowy kawałek zbladł  :smutas:

Opublikowano

Z linka Indians miażdży, jeden z najbardziej energetycznych kawałków metalowych ever, ale jak dla mnie najwięcej Gojiry jest w Marsie i Fleshu, ten groove i klimat wylewający się z każdego riffu <3

Opublikowano

Jak już ogarniecie te fasolki to zapraszam  do prawdziwej muzyki dla menszczysn

https://www.youtube.com/watch?v=0WptignJ_qs

Weź tego kapcia stąd.

Meshuggah wam się spodoba z nowym kawałkiem <3 

https://www.facebook.com/meshuggah/videos/10154153198171170/

Opublikowano

Gojira i Rayos...

To Tak jakby Rocco Siffredi spotkał Małgorzatę Terlikowską.

Opublikowano
:gayos: powiedz to samo jak Cię będę napierdalal w mosh picie albo pogo :cool:

Edytowane przez Rayos

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

W piątek Gojira puszcza kolejny singiel - "Silvera".

Oby był lepszy od "Stranded"...