kubicz 187 Posted June 18, 2010 Share Posted June 18, 2010 Juz w przyszlym roku bedziemy mieli szanse ponownie odwiedzic Japonie ^_^ Shogun 2: Total War Announcement Trailer Shogun 2: Total War Impressions - First Look obrazki Quote Link to comment
Spuczan 74 Posted June 18, 2010 Share Posted June 18, 2010 (edited) Zagrywałem się w pierwszą część jak w żadną potem. Przeszedłem grę wszystkimi klanami a potem bawiłem się jeszcze długo. Screeny które dałeś są bardzo dobrej jakości a płomienie w jednym z nich wyglądają niesamowicie. Podobają mi się też rysowane wstawki. Co do trailera to szkoda, że nie ma jeszcze gameplay'u. Pamiętam filmiki przedstawiające zabójstwa. Cholernie dobra gra. EDIT: MierzejX Rzeczywiście ;( Edited June 19, 2010 by Spuczan Quote Link to comment
MierzejX 882 Posted June 18, 2010 Share Posted June 18, 2010 płomienie w jednym z nich wyglądają niesamowicie Akurat płomienie to art Quote Link to comment
okens 540 Posted August 25, 2012 Share Posted August 25, 2012 (edited) Gram sobie wlasnie w Fall Of The Samurai. Boze jaka ta gra jest genialna. Wkrecajac sie nie sposob sie oderwac od monitora. Ogolnie to, to co jak narazie przerazilo mnie to pierwszy filmik w kampanii... taka jakosc, wykonanie postaci i otoczenia w 2012 w dodatku do gry za ktory trzeba zabulic prawie 40 euro? Ja pier.... 2 rzecz, chociaz jestem dopiero beginerem to fakt, ze podczas bitwy nie moge precyzyjbnie rozmiescic oddzialow na mapie. Moze sie to jeszcze zmieni. Dzien drugi: Gra jest niezrownana, tak rozbudowany system oprawiony w tak latwa nawigacje pozwala w sumie juz od pierwszego razu zaglebic sie w swiat walk klanow. Odrobine przeraza koniecznosc gloablnego myslenia od momentu gdy posiadamy kilka prowincji, co przeklada sie na fakt, ze nie jestesmy w stanie utrzymac w kazdej z nich armii ktora moglaby obronic miasta. Klany przyjaznie do nas nastawione wykorzystuaj sytuacje wypowiadajac wojne. Wydaje mi sie, ze zlotym srpdkiem na gre jest posiadanie 4 dobrze wyszkolonych generalow, 3 shinsengumi i utrzymanie zadowolenia w miastach. Edited August 26, 2012 by okens Quote Link to comment
Kalel 3622 Posted November 4, 2012 Share Posted November 4, 2012 Panowie wiem że odkopuje stary temat ale mam poważny problem. Noszę się z zakupem Empire Total Wara, więc dla przetestowania zassałem pirata bo wcześniej na moim kompie (które spełnia wszystkie wymagania) zaliczałem crasha w każdej kampanii. Nie inaczej było teraz, gdy przy ładowaniu 3 czy 4 tury zaliczyłem wyrzucenie do Windowsa. Tak jest w każdej kampanii. Czy jest sens kupowania pełnej wersji ? Czy wyszedł do tego jakiś oficjalny fix/patch ? Quote Link to comment
Kazuun 221 Posted November 4, 2012 Share Posted November 4, 2012 Odpal Steam -> Shogun Total War -> News... i przejrzyj wszystkie patch notesy Quote Link to comment
django 549 Posted November 4, 2012 Share Posted November 4, 2012 Mu chodzi o Empire. Z tego co wyguglowalem CA ma problem w (pipi)e chyba. Sa jakies wideo z niby-fixem na youtube, ale nie ogladalem. Ogarnij. Quote Link to comment
Kalel 3622 Posted November 4, 2012 Share Posted November 4, 2012 dobra, coś poczytałem o tych crashah i pokombinuje za raz. Głupotą było by wydawać kasę na niedziałającą grę. Quote Link to comment
Recommended Posts