July 23, 201015 yr witam, chciałbym wiedzieć co się dzieje z osobom zgreda Stara? To spec od rpg i zawsze czekałem na jego teksty w psx'ie a teraz ostatnimy czasy ... poprostu chciałbym wiedzieć co sie dzieje z tym super czlowiekiem jakim jest Star?
July 23, 201015 yr Ja tam nie wiem co w stopce robi Gamera, Norby, czy właśnie Star. Wszyscy razem wzięci przez ostatnie kilka lat napisali tyle, co np Roger w 2 numery.
August 4, 201015 yr Ściera miałeś namówić Stara na napisanie jakiegoś artykułu! A co to Star nie ma dostępu do neta? Star wypowiedz się! A Mazur pisze HydeParki z Japonii, a Star? ;( Edited August 7, 201015 yr by grzybiarz
August 15, 201015 yr Znikają nam niektóry istotne persony w PSX'ie, oj znikają. Może sprawę oddać do Rutkowskiego, czy jakiś speców od porwań UFO ?
August 16, 201015 yr Wybaczcie, już mnie poinformowano na PW. Nie wiem dlaczego nie wiedziałem. Chyba akurat ominąłem ten numer gdzie było o tym w HP, gdy byłem zza granicą. Najlepiej niech ktoś skasuję te posty, głupio wyszło. Edited August 16, 201015 yr by Sebastian Ś.
August 16, 201015 yr No mnie też w kraju nie było, dzięki za info. A co się stało, że odszedł? Nie wydaje Ci się odrobinę nie czułe w jaki sposób to ująłeś? Moim zdaniem to odrobinę niezręczne pisać w jaki sposób ktoś odszedł. Senti zmarł, tyle powinno wystarczyć jako info.