Opublikowano 23 lipca 201014 l witam, chciałbym wiedzieć co się dzieje z osobom zgreda Stara? To spec od rpg i zawsze czekałem na jego teksty w psx'ie a teraz ostatnimy czasy ... poprostu chciałbym wiedzieć co sie dzieje z tym super czlowiekiem jakim jest Star?
Opublikowano 23 lipca 201014 l Ja tam nie wiem co w stopce robi Gamera, Norby, czy właśnie Star. Wszyscy razem wzięci przez ostatnie kilka lat napisali tyle, co np Roger w 2 numery.
Opublikowano 4 sierpnia 201014 l Ściera miałeś namówić Stara na napisanie jakiegoś artykułu! A co to Star nie ma dostępu do neta? Star wypowiedz się! A Mazur pisze HydeParki z Japonii, a Star? ;( Edytowane 7 sierpnia 201014 l przez grzybiarz
Opublikowano 15 sierpnia 201014 l Znikają nam niektóry istotne persony w PSX'ie, oj znikają. Może sprawę oddać do Rutkowskiego, czy jakiś speców od porwań UFO ?
Opublikowano 15 sierpnia 201014 l Przecież to jest najlepszy spec od RPG, z kim teraz pogadam na temat ff7 itd
Opublikowano 16 sierpnia 201014 l Ej, przeciez Stara nie ma juz kilka lat - dopiero teraz sie obudziliscie?
Opublikowano 16 sierpnia 201014 l Wybaczcie, już mnie poinformowano na PW. Nie wiem dlaczego nie wiedziałem. Chyba akurat ominąłem ten numer gdzie było o tym w HP, gdy byłem zza granicą. Najlepiej niech ktoś skasuję te posty, głupio wyszło. Edytowane 16 sierpnia 201014 l przez Sebastian Ś.
Opublikowano 16 sierpnia 201014 l No mnie też w kraju nie było, dzięki za info. A co się stało, że odszedł?
Opublikowano 16 sierpnia 201014 l No mnie też w kraju nie było, dzięki za info. A co się stało, że odszedł? Nie wydaje Ci się odrobinę nie czułe w jaki sposób to ująłeś? Moim zdaniem to odrobinę niezręczne pisać w jaki sposób ktoś odszedł. Senti zmarł, tyle powinno wystarczyć jako info.