Opublikowano 22 grudnia 201113 l Przecież enwidja wypuszcza stery do laptoków regularnie? http://www.youtube.com/watch?v=KOgUh2eutzM Szczerze, to po tym co robiliśmy w BF2, to mnie nie rusza :F
Opublikowano 22 grudnia 201113 l Konkret filmik @Mazzeo sam często tak gram , wczoraj udało mi się trafić i strącić jeta (lecącego na pełnej szybkości) z wystrzelonego w powietrze RPG , dał bym dużo żeby mieć to udokumentowane ech.
Opublikowano 22 grudnia 201113 l Podoba mi się montaż z tego filmiku MaZZeo. Muza dopasowana do akcji, efekty, flashe... pinknie!
Opublikowano 23 grudnia 201113 l Czyli jednak ten rpg wcale nie jest taki niecelny, skoro koleś trafia z kilkuset metrów w żurawia. Rakety maja tragiczna animację i fizykę, gorszą niż granaty w bc2, do tego trzeba dodać jeszcze beznadziejne hitboxy helki (najwidoczniej śmigła są niezniszczalne) i daje nam to wysoki poziom trudności zestrzelenia, dlatego czapy z głów dla tego maderfakera.
Opublikowano 23 grudnia 201113 l Rakety maja tragiczna animację i fizykę, gorszą niż granaty w bc2 (...) Przepraszam, że co? Nie wiem czyście widzieli ale.... Credits goes to Bushisan for finding it. Edytowane 23 grudnia 201113 l przez Kazuun
Opublikowano 23 grudnia 201113 l Rakety maja tragiczna animację i fizykę, gorszą niż granaty w bc2 (...) Przepraszam, że co? Przepraszam, ale czego nie rozumiesz?
Opublikowano 23 grudnia 201113 l Przepraszam, ale czego nie rozumiesz? Tego, że rakiety mają gorszą fizykę niż granaty które odbijały się od niewidzialnych ścian i szyb w mniej więcej 30% przypadkach próby wrzucenia ich przez okno co kończyło się teamkillem i suicidem najczęściej. Edytowane 23 grudnia 201113 l przez Kazuun
Opublikowano 23 grudnia 201113 l Przepraszam, ale czego nie rozumiesz? Tego, że rakiety mają gorszą fizykę niż granaty które odbijały się od niewidzialnych ścian i szyb w mniej więcej 30% przypadkach próby wrzucenia ich przez okno co kończyło się teamkillem i suicidem najczęściej. rakieta wysadza sie w kontakcie z oknem....
Opublikowano 23 grudnia 201113 l M320 również. Granat też. M60 potrzebuje z 10 strzałów by przebić się przez szybę. Moim zdaniem jest to wina szyby samej w sobie, nie "fizyki" rakiety bo ta nie leci w randomowych kierunkach jak na kwasie.
Opublikowano 23 grudnia 201113 l M320 również. Granat też. M60 potrzebuje z 10 strzałów by przebić się przez szybę. Moim zdaniem jest to wina szyby samej w sobie, nie "fizyki" rakiety bo ta nie leci w randomowych kierunkach jak na kwasie. No fizyka szyb jest zwalona. Np w jak sie stanie za samochodem i strzeli w tylna szybe to pocisk magicznie znika i nie przebije przedniej
Opublikowano 23 grudnia 201113 l To nie tylko CQB optics są broken, snajperki są broken. Pozostałe pukawki chyba też, kiedyś dawałem filmik - tyle że przy automacie się to nie rzuca tak w oczy. Stało się po ostatnim paczu. Edytowane 23 grudnia 201113 l przez ako
Opublikowano 24 grudnia 201113 l sprzedałem dzisiaj wersję ps3 mojego bf kupiłem na pc zobaczymy jak szybko ogarnę tą zmianę ;],szkoda że konsolowcy dostali tak okrojoną wersję ;/
Opublikowano 24 grudnia 201113 l Jeżeli DICE całą grę tworzyło w takim tempie jak teraz pacze, to chyba zaczeli w 2001 roku. To by tłumaczyło wiele spraw
Opublikowano 24 grudnia 201113 l Mówisz, ze wiele rzeczy działa inaczej niż w BF2/BC2 bo te gry zaczęli robić później? xD
Opublikowano 25 grudnia 201113 l Ktoś w ostatnich dniach miał problem z dołączaniem na serwery cq? Najczęściej udaje mi się dopiero po min 5 reconnectach, a najdziwniejsze jest to, że na serwery z innymi trybami wchodzę bez problemu. BF3 wygrywa w kategorii najdziwniejszych bugów ever :|
Opublikowano 25 grudnia 201113 l Mam problem od czasu dodatku B2K po przejściu mapy gdy zaczyna wczytywać następną, gra się zawiesza w sensie bez jakiegoś erroru czy wywala porostu zostaje napis wczytuje, ma ktoś podobnie? Jest jakis sposób by normalnie grac? Edytowane 25 grudnia 201113 l przez kwachus
Opublikowano 25 grudnia 201113 l http://forum.ea.com/eaforum/posts/list/7708711.page sprawdź ten temat.