Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Guitar Hero: Warriors of Rock

Featured Replies

• Odpowiedzi 59
  • Wyświetleń 16,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• epicka setlista, chyba najlepsza jaka była do tej pory. Bardzo się poważnie zastanowię nad powrotem do plastików.   ty poje.bany człowieku!

Opublikowano

Zbysiek, jak wpadne do warszawy to wbijam na plastiki i melo do ciebie.

Najpierw odrób pracę domową ;[

Opublikowano

Filip i Kuba - dwie różne strony księżyca, hejtują siebie nawzajem przy pierwszej lepszej okazji, a i tak ich obu kocham <3

Jo myśla tera nad jaki event, taki nieoficjalny w jakimś pubie, żeby ponapierdalać całą noc w zamian za darmowy browar :)

Opublikowano

Schudnij, bo kula jesteś ;[

Opublikowano

Schudnij, bo kula jesteś ;[

Idź porób trochu superśmiesznych komiksów ;[

ps. i nie zapomnij wrzucić na fb

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

zanim jeszcze w miarę trzeźwy jestem to pragnę was poinformować drodzy maniacy plastikowych gitar, że ta gra niszczy cycki i ma prawdopodobnie najlepszą setlistę spośród całej serii GH oraz RB. I dzięki tym wszystkim czellendżom i statsom naprawdę chce się grać.

Jak nikt nie odpisze, to znaczy, że scena gh w Polszy umarła.

Jak ktoś nadu.pca na ps3 to mój nick na psn jest identyczny jak tu- invajtować proszę ostro.

Opublikowano

Siema, Masorz ! No kurwa, proste, wiadomix, c'nie ! Jutro chyba pierdolnę reckę z dodanym komentarzem Adaśka. Dzisiaj rozpierdoliłem Guitar Hero i ta gra ma moc. Myślę, że dwudziesto-i-pół minutowa masturbacja przy "2112" od Rush powinna zostać wrzucona do listy Fap Achievements :E

NADUPCAĆ, KURWY !

Opublikowano

Nie wiem w co wy gracie, ale gra jest mega ujowa.Ledwo mam checi grac dalej przez zalew jakis jalowych, pseudo punkowych songow z czartem rozjebanym tak ze ojezu.

Opublikowano

Mnie też coś takiego przyatakowało, bo jednak utworów bez charakteru jest tu strasznie dużo. Ale wszystko rekompensuje "2112", rozdział Axla Steela, walki z bossem i Bohatera. No jakie tam jest nakurwianie, to głowa mała. Ale fakt faktem, GHIII miała podobną muzykę, ale o wiele mnie zapychaczy.

Opublikowano
  • Autor
zanim jeszcze w miarę trzeźwy jestem to pragnę was poinformować drodzy maniacy plastikowych gitar, że ta gra niszczy cycki i ma prawdopodobnie najlepszą setlistę spośród całej serii GH oraz RB. I dzięki tym wszystkim czellendżom i statsom naprawdę chce się grać.

+1

Siema, Masorz ! No kurwa, proste, wiadomix, c'nie ! Jutro chyba pierdolnę reckę z dodanym komentarzem Adaśka. Dzisiaj rozpierdoliłem Guitar Hero i ta gra ma moc. Myślę, że dwudziesto-i-pół minutowa masturbacja przy "2112" od Rush powinna zostać wrzucona do listy Fap Achievements :E

NADUPCAĆ, KURWY !

+666

Najlepsza setlista, a dzięki temu najlepsze GH wydane do tej pory. Mamy mnóstwo rzeczy do wymasterowania, spokojnie wystarczy do premiery RB3 (chociaż tamta popowo-rockowa setlista trochę przeraża).

Opublikowano

Wqrza tematyczny dobor piosenek przy postaciach.Normalnie w secie zdarzylo sie grac jedno (pipi), teraz czasem jest 6 gowien jak tylko ktos nie trybi jakiegos rodzaju muzy.

Opublikowano

Powiedzcie mi czy jak kupię sobie bundle z Warriors of Rock to będę mógł sobie wgrać też utwory z poprzednich części przez PSN czy płytke? Gitarki też pasują? Jedyny raz grałem w GH na PS2 tak więc nie jestem w temacie.

Opublikowano
  • Autor

Kody z instrukcji poprzednich części GH aktywujesz w menu GH:WoR za drobną opłatą.

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano

Nutki za bardzo nie odpowiadają rzeczywistemu graniu, tak jak jest no np. w RB. Dodaj do tego jeszcze chu.jowy interfejs podczas gry i resztę zje.banych rozwiązań.

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Siema, chętny ktoś na paryjkę w Guitar hero WoR? :)