Opublikowano 26 września 201014 l No kurwa, Masorz, to tero to jo zaprasza nie tylko nie wutkę, ale i na plastikową grę !
Opublikowano 26 września 201014 l Zbysiek, jak wpadne do warszawy to wbijam na plastiki i melo do ciebie.
Opublikowano 26 września 201014 l Zbysiek, jak wpadne do warszawy to wbijam na plastiki i melo do ciebie. Najpierw odrób pracę domową ;[
Opublikowano 26 września 201014 l Filip i Kuba - dwie różne strony księżyca, hejtują siebie nawzajem przy pierwszej lepszej okazji, a i tak ich obu kocham <3 Jo myśla tera nad jaki event, taki nieoficjalny w jakimś pubie, żeby ponapierdalać całą noc w zamian za darmowy browar
Opublikowano 26 września 201014 l Zbysiek, jak wpadne do warszawy to wbijam na plastiki i melo do ciebie. Najpierw odrób pracę domową ;[ Schudnij, bo kula jesteś ;[
Opublikowano 26 września 201014 l Zbysiek, jak wpadne do warszawy to wbijam na plastiki i melo do ciebie. Najpierw odrób pracę domową ;[ Schudnij, bo kula jesteś ;[ Idź porób trochu superśmiesznych komiksów ;[ ps. i nie zapomnij wrzucić na fb
Opublikowano 7 października 201014 l zanim jeszcze w miarę trzeźwy jestem to pragnę was poinformować drodzy maniacy plastikowych gitar, że ta gra niszczy cycki i ma prawdopodobnie najlepszą setlistę spośród całej serii GH oraz RB. I dzięki tym wszystkim czellendżom i statsom naprawdę chce się grać. Jak nikt nie odpisze, to znaczy, że scena gh w Polszy umarła. Jak ktoś nadu.pca na ps3 to mój nick na psn jest identyczny jak tu- invajtować proszę ostro.
Opublikowano 7 października 201014 l Siema, Masorz ! No kurwa, proste, wiadomix, c'nie ! Jutro chyba pierdolnę reckę z dodanym komentarzem Adaśka. Dzisiaj rozpierdoliłem Guitar Hero i ta gra ma moc. Myślę, że dwudziesto-i-pół minutowa masturbacja przy "2112" od Rush powinna zostać wrzucona do listy Fap Achievements :E NADUPCAĆ, KURWY !
Opublikowano 7 października 201014 l Nie wiem w co wy gracie, ale gra jest mega ujowa.Ledwo mam checi grac dalej przez zalew jakis jalowych, pseudo punkowych songow z czartem rozjebanym tak ze ojezu.
Opublikowano 8 października 201014 l Mnie też coś takiego przyatakowało, bo jednak utworów bez charakteru jest tu strasznie dużo. Ale wszystko rekompensuje "2112", rozdział Axla Steela, walki z bossem i Bohatera. No jakie tam jest nakurwianie, to głowa mała. Ale fakt faktem, GHIII miała podobną muzykę, ale o wiele mnie zapychaczy.
Opublikowano 8 października 201014 l <fap fap fap> "2112" jest bezbłędne, mega na gitarze i perkusji <fap fap fap> Takie utwory to idealny materiał na DLC <fap fap fap>
Opublikowano 8 października 201014 l Autor zanim jeszcze w miarę trzeźwy jestem to pragnę was poinformować drodzy maniacy plastikowych gitar, że ta gra niszczy cycki i ma prawdopodobnie najlepszą setlistę spośród całej serii GH oraz RB. I dzięki tym wszystkim czellendżom i statsom naprawdę chce się grać. +1 Siema, Masorz ! No kurwa, proste, wiadomix, c'nie ! Jutro chyba pierdolnę reckę z dodanym komentarzem Adaśka. Dzisiaj rozpierdoliłem Guitar Hero i ta gra ma moc. Myślę, że dwudziesto-i-pół minutowa masturbacja przy "2112" od Rush powinna zostać wrzucona do listy Fap Achievements :E NADUPCAĆ, KURWY ! +666 Najlepsza setlista, a dzięki temu najlepsze GH wydane do tej pory. Mamy mnóstwo rzeczy do wymasterowania, spokojnie wystarczy do premiery RB3 (chociaż tamta popowo-rockowa setlista trochę przeraża).
Opublikowano 10 października 201014 l Jako że tytuł nie jest jest za stary, a wręcz całkiem świeży, to chyba nie będzie siarą zarzucenie moją recenzją, c'nie ? KLIKAĆ, KURWY !
Opublikowano 11 października 201014 l Wqrza tematyczny dobor piosenek przy postaciach.Normalnie w secie zdarzylo sie grac jedno (pipi), teraz czasem jest 6 gowien jak tylko ktos nie trybi jakiegos rodzaju muzy.
Opublikowano 14 października 201014 l Powiedzcie mi czy jak kupię sobie bundle z Warriors of Rock to będę mógł sobie wgrać też utwory z poprzednich części przez PSN czy płytke? Gitarki też pasują? Jedyny raz grałem w GH na PS2 tak więc nie jestem w temacie.
Opublikowano 14 października 201014 l Autor Kody z instrukcji poprzednich części GH aktywujesz w menu GH:WoR za drobną opłatą.
Opublikowano 24 czerwca 201113 l O co chodzi z tymi czartami, na które tak narzekacie? Co to jest? :F
Opublikowano 24 czerwca 201113 l Nutki, które się gra - na to narzekamy. Obecny developer odwala manianę
Opublikowano 25 czerwca 201113 l Nutki za bardzo nie odpowiadają rzeczywistemu graniu, tak jak jest no np. w RB. Dodaj do tego jeszcze chu.jowy interfejs podczas gry i resztę zje.banych rozwiązań.