ogqozo 6518 Posted September 5, 2010 Share Posted September 5, 2010 Polski zespół rockowo-metalowy. Bardzo go lubię. Płyta "Rock is not Enough" to jedna z moich ulubionych płyt. Prawie każdy utwór jest tam tak dobry, jak najlepszy utwór z ostatniej płyty Metalliki. Energia, agresja, melodia, doskonały rytm i zero pedalstwa. Ustawiając sobie tę płytę na ajpoda mam ochotę na(pipi)ić każdą mijaną po drodzę osobę. Polecam. Ten zespół jest też bardzo fajny na żywo. http://www.mediafire.com/file/zqigwj1mzjz/AD Powiedzcie, czy też lubicie ten sympatyczny polski zespół. Quote Link to comment
El Loco Chocko 2029 Posted September 5, 2010 Share Posted September 5, 2010 (edited) Bylem chyba na 15 ich koncertach swego czasu.Moim faworytem to Infernal Connection.Dla mnie obowiazkowy material dla kazdego fana heavy Swoja droga dwojka grajow z AD plus kilku innych storzyli projekt zwany Flapjack.Nagrali wtedy juz chyba kultowy material na plytke "Fairplay" do dzis slucha sie tego z przyjemnoscia. Edited September 5, 2010 by El Loco Chocko Quote Link to comment
BartX 9 Posted September 5, 2010 Share Posted September 5, 2010 Kiedyś w ręce mi wpadło Verses of Steel - fajna płyta ale z tego co słyszałem jedna ze słabszych. no to chętnie sie zapoznam Quote Link to comment
Masorz 13156 Posted September 5, 2010 Share Posted September 5, 2010 Ten album co ogo dał to nawet w originale mam!!!!!!!!!!! Ale VoS dużo lepsze. KVLT. Quote Link to comment
wiki1993 539 Posted September 6, 2010 Share Posted September 6, 2010 Ten zespół jest też bardzo fajny na żywo. Potwierdzam, na żywo miażdżą \mm/ Na płytkach średnio mi podchodzą, ale jak będą znowu grali na Pomorzu to melduję się obowiązkowo ;] Quote Link to comment
Recommended Posts