konopiusz 0 Posted September 25, 2010 Share Posted September 25, 2010 mam ogromny problem mianowicie podlaczylem sobie xboxa do netu i wszystko piekne smiga pobieram dema bez wiekszych problemow i gram w tekkena na sieci ale gdy wlaczam gears of war2 to mam problem i nie moge znalezc rozgrywki ciagle szuka i nic dodam ze konsola jest nowa nie przerobiona na ps3 net mi smiga bez problemu blagam pomocy Link to comment
ping 9042 Posted September 25, 2010 Share Posted September 25, 2010 Zmień locale na UK Link to comment
konopiusz 0 Posted September 25, 2010 Author Share Posted September 25, 2010 Zmień locale na UK mam tak ustawione i nic Link to comment
ping 9042 Posted September 25, 2010 Share Posted September 25, 2010 Dziwne, u mnie pomagało, Gears of War 2 jest jedną z tych gier, której wyszukiwanie meczy jest uzależnione w pewnym stopniu od locale (jak miałem ustawione na Polskę to znalezienie meczu graniczyło z cudem). Link to comment
Arek_ 20 Posted September 25, 2010 Share Posted September 25, 2010 Zapewne musisz przekierować porty (patrz portforward.com). Bez tego są kłopoty. PS3 dobrze współpracuje z UPnP, więc może sobie samo przekierowało, zaś X360 na żadnym z moich routerów nie skorzystał z UPnP. Link to comment
konopiusz 0 Posted September 25, 2010 Author Share Posted September 25, 2010 Zapewne musisz przekierować porty (patrz portforward.com). Bez tego są kłopoty. PS3 dobrze współpracuje z UPnP, więc może sobie samo przekierowało, zaś X360 na żadnym z moich routerów nie skorzystał z UPnP. a jak to zrobic bo w tym temacie to jestem ciemny ps czasem mam komunikat ze odlaczono mnie od komunikatora Link to comment
Recommended Posts