Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Forumowy Turniej w F1 2010

Featured Replies

• Odpowiedzi 736
  • Wyświetleń 57,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• W związku, że jestem słabym inżynierem korzystam z tej stronki F1 Setup Tam korzystałem akurat z 3 ustawień na monaco tylko zawsze coś było nie tak więc postanowiłem na czuja coś pozmieniać no i udał

• 1. filipppek - 1:37:437 2. lukaszt_89 - 1:38:098 3. orion50 - 1:38:099   Filipek, wybierasz machinę

• 1:10:900 W końcu po przejechaniu jakiś 500 kółek(od początku f1 2010) udało się!!! Pokonałem barierę 1:11 Mój cel z marca został osiągnięty. Teraz postawiłem sobie nowy cel jakim jest wejście do pier

Opublikowano

A nie lepiej ustawić wyników jak w prawdziwej F1? 1 miejsce - 25 punktów, 2 -18, itd? Emocje jeszcze większe i wczuwka w klimat:)

Opublikowano

Dobra sprawa, też się pisze :smile: trochę emocji zawsze się przyda.

Edytowane przez lukaszt_89

Opublikowano
  • Autor

Aha - tylko prosiłbym jeszcze, aby ostateczne czasy udokumentowane zdjęciami podawać w niedzielę 10.10.2010 od godziny 20:00 do 22:00, oraz nie pisanie innych postów w tym czasie. Będzie mi wtedy znacznie łatwiej podliczyć wyniki :)

A teraz oczywiście zachęcam do dzielenia się wykręconymi czasami, wszak motywację do walki musimy jakąś mieć :D

Opublikowano

A ja jednak wolałbym starą punktację ;) . Może na razie będzie kilkunastu uczestników, ale z czasem ludzie się wykruszą. Głupio byłoby zmieniać w czasie turnieju punktacji z nowej na starą.

Opublikowano

co do podpisu zdjęć nie wiem czy mają sens. W time trialu i tak wyświetla się w lewym górnym rogu nick grającego (przynajmniej na PS3 ale nie wiem jak na PC)

EDIT: Zbyt łatwo to nie będzie, zrobiłem kilka próbnych kółek renówką i nie mogę pobić 2.01 wykręconego lotusem (chociaż rekord to 1.59.460 w qualu)

Opublikowano

Ja się na to pisze. Czas do kiedy?

OK, już doczytałem. Ja 10 dam te wyniki. ;)

Edytowane przez KamileQ

Opublikowano

a ja się zastanawiam czy 7 dni na jeden tor to przypadkiem nie za długo??

Tak wiem zaraz mnie objedziecie że nie każdy ma czas itd ale wystarczy 2-3 wieczorki usiąść i można jakieś ciekawe czasy wykręcić.

Przeciez główną nagrodą nie jest tutaj bolid formuły 1 czy coś;)

Proponuję 5 dni na tor.

Co wy na to??

Opublikowano
  • Autor

Termin jest od niedzieli do niedzieli. Tak jest najlepiej, każdy znajdzie czas na grę, a i mi wyniki lepiej będzie liczyć, bo w tygodniu wieczorami często nie miałbym na to czasu.

Opublikowano

Po ok 10 kółkach 1:55:9xx bez wspomagaczy ale da się jeszcze co nie co urwać.

edit. Poprawa 1:53:3xx, może 1-1,5 da się jeszcze urwać.

Opublikowano

Na razie 1:53:920, ale jeszcze jednego czystego okrążenia nie udało mi się złożyć :blush: Setup standard + pomoce off

Edytowane przez filipppek

Opublikowano

Wszyscy kierownica? :P Ja na swoim padzie, nie jestem w stanie wykręcić takich czasów... Jakieś małe podpowiedzi, co do ustawień bolidu? :whistling:

Opublikowano
  • Autor

Ja na razie śmigam na standardowym setupie... dopiero jak wycisnę z tego max, to zabiorę się za grzebanie w ustawieniach. Dzięki temu najlepiej poznać, czy wprowadzone zmiany przynoszą oczekiwany rezultat :thumbsup:

Opublikowano

Optymistycznie zakładam, że najlepsze czasy powinny być w granicach 1:49,xxx... a może nawet poniżej ;)

Myślę, że Orion już się o to postara :D

W drabince na live widziałem 1:48:xxx. Prawie cała pierwsza setka zrobiła czas McLarenem. Najlepsze reno miało jakieś 1:51:xxx

Opublikowano
  • Autor

Hmmm... to widocznie przeceniłem możliwości Renaty :D

Nie mam dostępu do LIVE i tych najlepszych czasów nie widziałem.

Ale postaram się dziś zejść poniżej 1:52... choć łatwo nie będzie :) Ta nowo dobudowana partia toru sprawia mi jeszcze sporo problemów, starą konfigurację miałem opanowaną bardzo dobrze, bo wiele na niej śmigałem w rFactorze ;)

Opublikowano

Mi jak na razie cięzko zejśc poniżej 1.53.xxx więc na czołówkę widze nie mam szans :whistling:

Niestety jadę na standardowym setup`ie bo isę na tym nie znam :D

No i w dodatku jade na starym padzie od PS One 8) Który jak jest prosta to walczę z bolidem żeby jechał prosto takie analogi dobite ;)

Opublikowano

Dzisiaj trochę pośmigałem i na razie 1:51:914 ale może jeszcze tak 0.5sec urwę. Przydałaby się kierownica. Masakrycznie denerwuje mnie ostatni sektor jak się minimalnie wyjedzie poza tor, od razu kara na następne kółko :down:

Opublikowano

a na ps3 w leaderboirds koles o nicku hammer1860 zrobił mclarenem 1.16.042 w bahrainie . Możliwe to jest ?

Najlepszy czas renówki o 1.50.177

Opublikowano

Ja wykręciłem 1.57.xxx, ale wydaje mi się, że 1.55.xxx uda się zrobić.

Przypominam, że czasy kręcone są na padzie.