Jump to content

Gry FPP w stylu "Rambo"

Featured Replies

Posted

Właściwie to nie wiedziałem gdzie założyć ten wątek. Proszę o moderatora o przeniesienie tematu jeśli znajduje się w złym miejscu.

Chciałbym się zapytać graczy-ekspertów (czyli was), jakie możecie polecić gry z widokiem FPP typowo w stylu "Rambo" - czyli tego typu akcja, fabuła, plenery (jakaś dżungla itd, itp.) i dobra muzyka. Platforma może być dowolna - zarówno konsole jak i PC.

Z góry serdecznie dziękuję za podpowiedzi. :)

• Replies 6
  • Views 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Po przeczytaniu "plenery" nie przychodzi mi nic innego na myśl jak ostatni Turok.

Ja z mojej strony polecam Far Cry (PC). Jest akcja, fabuła i piękne plenery, a muzyczka mimo, że rzadko się pojawia to jest miła dla ucha. Gra mimo, że ma parę lat na karku to po dzisiaj prezentuje się bardzo dobrze.

Z innych tytułów mogę polecić Unreal II:Awakening,również posiada wymienione przez ciebie cechy tyle tylko, że jest to gra w klimatach sci-fi.

Pierwszy Vietcong (ew. Battlefield Vietnam, jesli lubisz serie - nie zapomnij o przyszlym DLC do BF:BC2).

Niekoniecznie Rambo, ale klimat okolicy chyba podobny. Inna sprawa, ze rozgrywka w tym pierwszym rambopodobna nie jest...