Opublikowano 25 sierpnia 201212 l Ktos moglby sie krotko wypowiedziec o fabule, systemie? Swiat jest rozlegly? Czy zwykle 'pare' lokacji na krzyz? Mam gre, ale nie wiem czy mi przypasuje i nie chce rozfoliowac bez potrzeby
Opublikowano 25 sierpnia 201212 l fabuła jest całkiem niezła(oczywiście jak na standardy gatunku) z tym że postacie dizajnersko mogą nie podejść(protagonista z szałową fryzurą, 13sto letnia dziewczynka, jakiś pokemon itd.) system rozwoju jest bardzo standardowy za to system walki jest super(real time'owy, z klepaniem kombosów) przez co walki nie męczą i nie nudzą. jest duża mapa świata i gdzies kolo 40 lokacji(z 20miast i gdzies tyle dungeonów, ale nie pamietam dokladnie).
Opublikowano 25 sierpnia 201212 l A jakies zbieractwo? Potworki, do craftingu cos? I jak z poziomem trudnosci?
Opublikowano 25 sierpnia 201212 l można zbierać różne bzdety(jakieś roslinki, i inne materiały ze specjalnych punktów na mapie świata) i wymieniać je w specjalnym sklepie na bronie lub przedmioty, lecz jest to generalnie useless, bo nie ma z tego nic dobrego za bardzo nie licząc stroju dla jednej postaci. crafting co prawda jest, ale duzo lepsze rzeczy mozemy znalesc w trakcie w gry w skrzynkach i do tego pojawia sie duuuzo pozniej. wiec po raz kolejny, wystepuje ale jest bezuzyteczne . poziom trudnosci jest raczej srednio niski, bo podczas fabuły nie miałem żadnych problemów, tak opcjonalni bossowie dali mi troche w kość(szczegolnie taki jeden pod koniec gry). generalnie zadnych problemow ze skonczeniem fabuly miec nie bedziesz .
Opublikowano 26 sierpnia 201212 l Gralem w to na ps2 i szczerze mowiac ta gra to sredniak. Fabula jest taka sobie, męcząco wolne tempo akcji zniechęca do brnięcia dalej. Jezeli chodzi o system walki to gdyby nie bylo FoF'ów to czysta masherka. Jak juz masz to warto zagrac, ale nie spodziewaj sie za duzo po tej grze.