September 29, 201015 yr Nadchodzi kolejny dobry film dla fanów sc-fi. Z pierwszego obrazu widzę połączenie Mgły z Cloverfield. Trailer : http://www.youtube.com/watch?v=njeofv4dr9Q Premiera 29 października.
September 30, 201015 yr to juz jest dawno do sciagniecia, poczatek zamulal, przewinalem do konca, obejrzałem 10 minutowa scene godów stworów przypominajacych kalmaro-kraby i wywalilem.
November 7, 201015 yr Author to juz jest dawno do sciagniecia, poczatek zamulal, przewinalem do konca, obejrzałem 10 minutowa scene godów stworów przypominajacych kalmaro-kraby i wywalilem. Do sciągniecia w hu....ej wersji. Zresztą na takie filmy wolę iść do kina. Tyle że jak na razie cisza o nim w PL.
November 7, 201015 yr to juz jest dawno do sciagniecia, poczatek zamulal, przewinalem do konca, obejrzałem 10 minutowa scene godów stworów przypominajacych kalmaro-kraby i wywalilem. Do sciągniecia w hu....ej wersji. Zresztą na takie filmy wolę iść do kina. Tyle że jak na razie cisza o nim w PL. Szczerze nie polecam. To jest kupa.
November 7, 201015 yr To już nawet jakieś gówna które nawet do kin nie trafiają dostają swój temat? Fajnie.
November 8, 201015 yr Author To już nawet jakieś gówna które nawet do kin nie trafiają dostają swój temat? Fajnie. Oglądałeś?
November 8, 201015 yr sam trailer technicznie jest oklepany i nei powala. Film widzi mi sie na pseuhollywoodzki dokument, z para ktora bedzie wychodzic calo ze wszystkich opresji, a kobieta bedzie dawać facetowi jakże cenne rady, bez których pewnie by zginał. Potem dostaną po karabinie i będą z niego strzelać jakby młodość spędzili w Afganistanie, ale oczywiscie wszystko bedzie fuksem wychodzic. Jeśli reżyser jma zyłke ambicji w sobie to jedno z nich pewnie zginie/bedzie ciezko ranne/albo zachoruje na koniec. Ujęcia niektóre są w sumie fajne, ale nie wierze w ten film. Gdyby go robił Ridley Scott to byłbym skłonny trzymac kciuki. Edited November 8, 201015 yr by Plugawy
November 10, 201015 yr Wzruszający film o miłości dwojga ludzi Nie no serio, jakbym podszedł do tego jak do filmu obyczajowego o potworach bez potworów to by mi sie bardziej podobało Ale można zobaczyć, zwłaszcza dla bardzo specyficznego klimatu Edited November 10, 201015 yr by gekon