Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 9
  • Wyświetleń 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Wzruszający film o miłości dwojga ludzi     Nie no serio, jakbym podszedł do tego jak do filmu obyczajowego o potworach bez potworów to by mi sie bardziej podobało       Ale można zobaczyć, zw

Opublikowano

to juz jest dawno do sciagniecia, poczatek zamulal, przewinalem do konca, obejrzałem 10 minutowa scene godów stworów przypominajacych kalmaro-kraby i wywalilem.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

to juz jest dawno do sciagniecia, poczatek zamulal, przewinalem do konca, obejrzałem 10 minutowa scene godów stworów przypominajacych kalmaro-kraby i wywalilem.

Do sciągniecia w hu....ej wersji. Zresztą na takie filmy wolę iść do kina. Tyle że jak na razie cisza o nim w PL.

Opublikowano

Do sciągniecia w hu....ej wersji. Zresztą na takie filmy wolę iść do kina. Tyle że jak na razie cisza o nim w PL.

Szczerze nie polecam. To jest kupa.

Opublikowano

To już nawet jakieś gówna które nawet do kin nie trafiają dostają swój temat? Fajnie.

Opublikowano
  • Autor

To już nawet jakieś gówna które nawet do kin nie trafiają dostają swój temat? Fajnie.

Oglądałeś?

Opublikowano

sam trailer technicznie jest oklepany i nei powala. Film widzi mi sie na pseuhollywoodzki dokument, z para ktora bedzie wychodzic calo ze wszystkich opresji, a kobieta bedzie dawać facetowi jakże cenne rady, bez których pewnie by zginał. Potem dostaną po karabinie i będą z niego strzelać jakby młodość spędzili w Afganistanie, ale oczywiscie wszystko bedzie fuksem wychodzic. Jeśli reżyser jma zyłke ambicji w sobie to jedno z nich pewnie zginie/bedzie ciezko ranne/albo zachoruje na koniec.

Ujęcia niektóre są w sumie fajne, ale nie wierze w ten film. Gdyby go robił Ridley Scott to byłbym skłonny trzymac kciuki.

Edytowane przez Plugawy

Opublikowano

Właśnie skończyłem oglądać. Mi się nawet podobał, chociaż bez zachwytu.

Opublikowano

Wzruszający film o miłości dwojga ludzi

Nie no serio, jakbym podszedł do tego jak do filmu obyczajowego o potworach bez potworów to by mi sie bardziej podobało

Ale można zobaczyć, zwłaszcza dla bardzo specyficznego klimatu

Edytowane przez gekon