Posted October 13, 201014 yr Ciekawy jestem waszych opinii na temat tego zespołu,miałem okazję oglądać ich na żywo i przyznam że nawet dają radę,chociaż ich talent to kwestia dyskusyjna,jednak pewnej oryginalności im nie można odmówić.
October 14, 201014 yr "AMA NINDZA MAJ LAJFS LAJK A VIDJO GEJM" stałym elementem każdej dobrej hip-hopowej imprezy i nie tylko
October 14, 201014 yr Author Hehe no fakt,refren tego kawałka nucą chyba wszyscy,nawet ci co hip hopu nie słuchają
October 14, 201014 yr Obił mi się ten refren o uszy. Koleś ma niezłą nawijkę. I Leon Botha w teledysku.
October 14, 201014 yr No ale tylko ta jedna piosenka daje rade. Reszta to totalny syf, ktorego nie da sie słuchac nawet po pijaku j
July 14, 201411 yr odkopuje temat, co wy pierdzielicie niektóre ich piosenki są za(pipi)iste akurat ostatnio wyszła nowa płyta (słucham jej dopiero drugi raz ale niestety bez szału, chociaż 2-3 piosenki całkiem ok) moje ulubione to (ze staych płyt) (pierwsze kilka minut to jakieś rozmowy przy obiedzie przeiwńcie sobie)
May 29, 20169 yr Z albumu, na album coraz gorzej. Trzeci album kupiłem w ciemno, a tam może ze 2-3 kawałki są dobre. Zaliczają spadek formy aż tu nagle widzę na Spotify, że wydali album. https://open.spotify.com/album/2VjjtOSswvMtbpCqEkW5aN Jakieś remixy i inne pierdoły - to już zwiastuję bidę, niedługo wydadzą the best of die antwoord, a potem live i znikną na x lat. #znawcabranży
May 29, 20169 yr Ale pier.dolenie, ten mixtape jest świetny. A remixy sieją jeszcze większy rozgurw niż oryginalne kawałki. Kolejny album pewnie niedługo i chciałbym, żeby był w mrocznym tonie.
May 29, 20169 yr Dużo pier.dolenia, a mało muzy - takie wnioski mi się nasuwają po przesłuchaniu trzeciego albumu. Tego mixtape dopiero raz odpaliłem i nic mnie nie poruszyło.
May 30, 20169 yr Warto sprawdzić też ich inne projekty: The Constructus Corporation Watkin Tudor Jones Max Normal (brak na Spotify)
May 30, 20169 yr 'zbedne gadanie' to norma w mikstejpach, co Ty rapu nigdy nie sluchales? ;/No wyobraź sobie, że nie:) Ja całe życie metal i metal, dopiero od niedawno otworzyłem się na inne gatunki A na poprzednim albumie też sporo gadania, utwory minutowe, gdzie słychać tylko dialogi. No nie wiem, średnio mi takie coś podchodzi, ale od czego jest guzik "przewiń"
May 30, 20169 yr https://pl.wikipedia.org/wiki/Skit_(muzyka) No, call me uncle Jimmy. Yes uncle Jimmy.