Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Ile rocznie kupujesz gier ?

Ile rocznie kupujesz gier ? 97 użytkowników zagłosowało

1. 1. Ile rocznie kupujesz gier ?

• 1 - 5
      27
    • 6 - 10
      23
    • 11 - 15
      17
    • 16 - 20
      2
    • 21 - 25
      5
    • 26 i więcej
      23

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

Opublikowano

W MM też można czasem trafić dobrze cenowo. Generalnie to dobry sklep jak ktoś szuka wydań premierowych, ale już po wyjściu klasyków. Wczoraj kupiłem Halo Wars za 39,99 zł w premierowym wydaniu w MM, a nie trzeba nikomu mówić ile już czasu od premiery minęło :)

• Odpowiedzi 32
  • Wyświetleń 2,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• nowe i używane. zbieram. nigdy z polskiej dystrybucji, nie lubię być dymany w pupala przez wydawców. Oprócz tego dużo pożyczam po znajomych więc w sumie ze mnie pirat w oczach 'panów na górze'.

Opublikowano

Ja kupuowałem zawsze używki. Sytułacja zmieniła się od premiery Forzy 3 (to była pierwsza nowa moja gra) Od premiery minał jakiś rok a ja kupiłem 7 nowych gier. (Pre order GT5 zamówiony). Używki wciąż kupuję ale to przeważnie te słabsze tutuły które odsprzadaje po przejściu. Gry do których będę napewno wracać zostają w kolekcji -głownie wyścigi (PGR, Forza, F1 2010, GT, NFSy, Gyrosy, Uncharted, Resistance itd.)

Edytowane przez porschman

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Ja zazwyczaj kupuje używane gry .

Na PS2 od października uzbierałem około 50 tytułów :D

Opublikowano

Gry kupuję pól na pół. Podobnie jak kolega porschman. Mniej ciekawe tytuły (oczywiście jeśli nie mają (pipi)anych online passów) nabywam z drugiej ręki, zaś gry które mam zamiar mocno "zmęczyć", grać po sieci itp. kupuję zafoliowane. W roku 2010 kupiłem (X360, PS3, Wii - dystrybucji cyfrowej i PC nie liczę) jakieś 60 gier, czyli dużo za dużo :confused:

Opublikowano

Kiedyś, w czasach świetności PS2, trzymałem się tego, by kupować jedną grę w miesiącu. Teraz przeciętnie 3-4 gry w roku, niekoniecznie nowości, ale takie na jakie akurat mam ochotę lub trafia się okazja. Swego czasu kupowałem używki, ale były one różnej jakości, poza tym lubię rozpakowywać z folii, nówka to nówka. Dużo też zależy od aktualnych zajawek, bo nie są nimi tylko gry, bywa, że kupię 2-3 gry na początku roku, a później już tylko kończę zaległe tytuły, lub w ogóle nie gram przez kilka miesięcy, takie akcje też się zdarzają.

Edytowane przez krusejder

Opublikowano

No tak, zaznaczyłem co zaznaczyłem, a dopiero teraz uświadomiłem sobie, że jestem klientem na PSS i coś tam co jakiś czas kupię. Natomiast gry pudełkowe kupuję po to by później wymienić. Niewiele jest w tych czasach gier, które warto zatrzymać.

Opublikowano

Zaznaczyłem 6-10 rocznie. Mam jakieś 15 gier, z czego większość kupiłem w tym roku, bo odkryłem jeden taki lokalny sklep w którym kupuję używki. Wcześniej było tego mało, bo w MM drogo, a na samo Allegro jestem zbyt niecierpliwy...

Opublikowano

Jeżeli chodzi o mnie i moje kupowanie gier na Xboxa to tak z 10 gier rocznie ale oczywiscie must have:) gier,gry kupuje uzywane oczywiscie poniewaz nie usmiecha mi sie płacic za np Assasina 2 80-90zł jak moge za 40zł miec i to w ładnym stanie:)

Co do zbieranie gier to oczywiscie zbieram:) ale same dobre tytuły,które mi nie podejdą to oczywiscie zamieniam lub odsprzedaje:)

Pozdrawiam