Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 2.0

Featured Replies

Opublikowano

Crysis 1 na konsole stał się faktem. Premiera - 11 października 2011.

Wersja zremasterowana pod konsole. Z urywków wygląda naprawdę dobrze.

http://www.youtube.com/watch?v=ZAsnFq7Mrx8

Edytowane przez DonSterydo

• Odpowiedzi 9,9 tys.
  • Wyświetleń 283,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No i dobra, może Sony po tej aferze zablokuje możliwość tego typu kupowania rzeczy z PSN.   Aha, mam nadzieję że ta afera przyczyni się do zatrzymania ekspansji różnego rodzaju usług sieciowych. Kup

• eheheh, myślałem że to kółeczko wzajemnej adoracji tak plusuje Zwyrola, zawsze mu zazdrościłem tych pinćset plusów a tu sie okazuje co innego     wszystkie te konta po 0 postów, lol   wniosek:

• I chvj. Na żadnym PC nie zagrasz w Gran Turismo, Forze, God of War, Uncharted, Heavy Rain, Red Dead Redemption, Killzone, Alana Wake.   Fuck PC gaming

Opublikowano

W 2009 wycofano trzecie SKU. Poziomy cenowe 200$ i 300$ są obecne od 3 lat. Wycofanie modelu za 400$ i włożenie do modelu za 300$ większego dysku to nie obniżka ceny.

To była obniżka gdyż Elite kosztował 400$ a po obniżce 300$. Cenę pro obniżyli z 300$ do 250$ aż wyczerpią się zapasy.

http://www.joystiq.com/2009/08/27/microsoft-confirms-xbox-360-price-cut-300-elite-on-friday-25/

Opublikowano

Wersja zremasterowana pod konsole. Z urywków wygląda na prawdę dobrze.

Crytek to magicy, jezeli zachowali skale oryginalu to nie mam po prostu pytan. Swietnie sie to prezentuje.

PS. Tyle bylo hajpowania BF3 (mowa o grafice), a nie dosc, ze prawdopodobnie nie bedzie wygladac lepiej na konsolach niz KZ3 i C2, to jeszcze zaraz pojawi sie cos jeszcze ladniejszego od wyzej wymienionych xD

EDIT:

If this was possible all along why did Crysis 2 have such small, narrow levels? Are you telling me they actually did that intentionally??

Skonczy sie pierdzielenie, ze C2 byl ograniczony przez konsole ;P

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Ale czekaj, bo teraz jarasz się oprawą singla z Crysis i porównujesz do oprawy multi z BF3, dobrze zrozumiałem?

Opublikowano

W 2009 wycofano trzecie SKU. Poziomy cenowe 200$ i 300$ są obecne od 3 lat. Wycofanie modelu za 400$ i włożenie do modelu za 300$ większego dysku to nie obniżka ceny.

To była obniżka gdyż Elite kosztował 400$ a po obniżce 300$. Cenę pro obniżyli z 300$ do 250$ aż wyczerpią się zapasy.

http://www.joystiq.c...e-on-friday-25/

W takim razie PS3 ma obniżkę średnio co pół roku kiedy zmieniają dyski w konsolach na większe :P Przed 2009 był model X360 za 300$ tylko, że z mniejszym dyskiem i biały. Prawdziwa obniżka będzie gdy zejdą z poziomów 200$ za konsolę bez dysku i 300$ za konsolę z dyskiem.

Opublikowano

Ale czekaj, bo teraz jarasz się oprawą singla z Crysis i porównujesz do oprawy multi z BF3, dobrze zrozumiałem?

Zle zrozumiales.

Opublikowano

To po czym wnosisz, że BF3 będzie wyglądał gorzej, skoro nie pokazali singla z kĄsol?

Opublikowano

Kiedy? Zarzuć linkiem, bom bardzo ciekaw jak to wygląda :)

Opublikowano

Przecież trajlery nie kuamiom!

<killzone>

Opublikowano

Screenshot z trailera w slabej jakosci kontra screen wyjety prosto z PCtowej wersji:

puhU3.jpg

fK0CB.jpg

Wiadomo, beda spore roznice, ale i tak jestem pod ogromnym wrazeniem tego co potrafi wycisnac Crytek ze sprzetu z 2005r. Pewnie bedzie to najladniejszy FPS na konsolach.

Nie wierzę że Crysis na xklocka będzie wyglądał tak jak na tym trailerze.

W momencie gdy na youtubie pojawily sie pierwsze filmiki z pirackiej wersji C2 na X360 tez nikt nie mogl uwierzyc, ze to wersja konsolowa ;P

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Właśnie tak na pierwszy rzut oka to nie widać żadnych uproszczeń graficznych: LODu, niskiej jakości cieni itd itp, dla mnie to jakieś podejrzane bo wygląda to mniej więcej taksamo jak na moim pececie, gdzie odpalam Crysisa na full w DX10.

Ja w ogóle się nie zdziwię jak to będzie najładniejsza gra na obie konsole.

Opublikowano

Ja w Crysisa nie grałem, ale parę filmików prezentujących fizykę i efekty widziałem. Cięcia w efektach względem PC widać na pierwszy rzut oka, ale nie zmienia to faktu, że i tak zapowiada się przyzwoicie na tych urywkach.

Opublikowano

Niby tak, ale Crysis 2 to był korytarzowym dość shooterem, a jedynka to prawie sandboks, a nie widać w ogóle na filmiku ograniczeń widoczności dystansu (np. w 1:01-1:04 albo 1:29 albo 1:34). No ja nie ogarniam, łykam to od razu jak się pojawi na XBL, zobaczę jak to wygląda na dużym TV :)

Opublikowano

Tak teraz sobie pomyslalem, ze level:

CORE (ten z zerowa grawitacja)

bedzie wygladal nieziemsko z nowym oswietleniem :)

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Nie wierzę że Crysis na xklocka będzie wyglądał tak jak na tym trailerze.

W momencie gdy na youtubie pojawily sie pierwsze filmiki z pirackiej wersji C2 na X360 tez nikt nie mogl uwierzyc, ze to wersja konsolowa ;P

True, true. Przypomina mi się od razu kiedy na E3 rok temu Turn10 pokazało Ferrari z Autovista i wszyscy myśleli, że to render bo X360 nie jest w stanie wygenerować takiej grafiki nawet dla tego pojedynczego auta :P

To właśnie lubię, gdy wyciska się z technologii ostatnie soki, gdy już wszyscy myślą, że to koniec, a tu kolejne niespodzianki. Tak jak z DVD w X360, niby przestarzała technologia i za mało miejsca, a dało radę ciągnąć kolejne 6 lat gdzie z 98% gier spokojnie mieści się na 1x DVD.

Opublikowano
To właśnie lubię, gdy wyciska się z technologii ostatnie soki, gdy już wszyscy myślą, że to koniec, a tu kolejne niespodzianki. Tak jak z DVD w X360, niby przestarzała technologia i za mało miejsca, a dało radę ciągnąć kolejne 6 lat gdzie z 98% gier spokojnie mieści się na 1x DVD.

Ciekawe za jaką cenę...

Opublikowano

Ciekawe za jaką cenę...

Dokładnie 750 zł - tyle dałem za nowego Arcade 3 lata i 2 miesiące temu ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.