ShtaS 174 Posted November 3, 2010 Share Posted November 3, 2010 Forumowicze, znacie kogoś/jubilera który przerobi kapsle na kolczyki? Quote Link to comment
RoL 557 Posted November 3, 2010 Share Posted November 3, 2010 ale o co dokladnie chodzi? chcesz przetopic te kapsle i zrobic z tego jakies kolczyki (?), czy zrobic kolczyki-kapsle, dolutowujac do kapsli bigle lub sztyfty? Quote Link to comment
gekon 1787 Posted November 3, 2010 Share Posted November 3, 2010 Tunele z kapsla po Tymbarku. Geniusz Quote Link to comment
ShtaS 174 Posted November 3, 2010 Author Share Posted November 3, 2010 ale o co dokladnie chodzi? chcesz przetopic te kapsle i zrobic z tego jakies kolczyki (?), czy zrobic kolczyki-kapsle, dolutowujac do kapsli bigle lub sztyfty? Mam na myśli takie coś Quote Link to comment
STRETCH 30 Posted November 3, 2010 Share Posted November 3, 2010 no dokladnie takie cos robi i sprzedaje na allegro, tam poszukaj Quote Link to comment
ShtaS 174 Posted November 4, 2010 Author Share Posted November 4, 2010 Możesz mi podać Jej nick na allegro bo w chwili obecnej nic chyba nie sprzedaje? :> Quote Link to comment
ksztyrix 6 Posted November 4, 2010 Share Posted November 4, 2010 Ktoś chce się nosić gustownie jak GAGA? Quote Link to comment
STRETCH 30 Posted November 4, 2010 Share Posted November 4, 2010 Możesz mi podać Jej nick na allegro bo w chwili obecnej nic chyba nie sprzedaje? :> nie znam nicku Quote Link to comment
Yacek 852 Posted November 5, 2010 Share Posted November 5, 2010 Jakis nowy trend "Na smieciarza" rodem z alejek z bronxu. Jakis wyjadacz ktory pchal wozek z pocietym kaloryferem dorobil sie fortuny w usa robiac kolczyki z capsow dla ziomali ktorzy wymieniali je za dzialke na Projektach. Obecnie nie ma ich na allegro. Quote Link to comment
Recommended Posts