Opublikowano 3 listopada 201014 l Forumowicze, znacie kogoś/jubilera który przerobi kapsle na kolczyki?
Opublikowano 3 listopada 201014 l ale o co dokladnie chodzi? chcesz przetopic te kapsle i zrobic z tego jakies kolczyki (?), czy zrobic kolczyki-kapsle, dolutowujac do kapsli bigle lub sztyfty?
Opublikowano 3 listopada 201014 l Autor ale o co dokladnie chodzi? chcesz przetopic te kapsle i zrobic z tego jakies kolczyki (?), czy zrobic kolczyki-kapsle, dolutowujac do kapsli bigle lub sztyfty? Mam na myśli takie coś
Opublikowano 4 listopada 201014 l Autor Możesz mi podać Jej nick na allegro bo w chwili obecnej nic chyba nie sprzedaje? :>
Opublikowano 4 listopada 201014 l Możesz mi podać Jej nick na allegro bo w chwili obecnej nic chyba nie sprzedaje? :> nie znam nicku
Opublikowano 5 listopada 201014 l Jakis nowy trend "Na smieciarza" rodem z alejek z bronxu. Jakis wyjadacz ktory pchal wozek z pocietym kaloryferem dorobil sie fortuny w usa robiac kolczyki z capsow dla ziomali ktorzy wymieniali je za dzialke na Projektach. Obecnie nie ma ich na allegro.