November 3, 201015 yr Nie znalazłem takiego tematu - więc zakładam. Niech "zgłoszenia" wyglądają następująco (tradycyjnie ;D) PSN id - schab0795PL headset - jest uwagi: - Grę biorę na premierę. W weekendy gram 24h, w tygodniu odpadają poniedziałki oraz wtorki/środy (zależy jak się ułoży)
November 3, 201015 yr Gierkę biorę raczej w dniu premiery, albo na dniach ;] PSN ID - spritezor_pl HS: jest
November 4, 201015 yr PSN ID - SlupekPL HS: jest Biorę na premierę. Chętnie w zombi poszarpię. Edited November 4, 201015 yr by SłupekPL
November 4, 201015 yr Hejka chłopaki. Widzę że będzie z kim pograć. Wiecie gdzie mnie szukać PSN id - maximusdak headset - jest Biorę na premierę. PS. schab0795PL witaj po dłuższej przerwie. Edited November 4, 201015 yr by maximusdak
November 4, 201015 yr PSN id: xborPL headset: będzie na dniach biorę na premiere Edited November 9, 201015 yr by xbor
November 5, 201015 yr PSN ID - Pryxfus HS: jest Biorę zaraz po premierze. Jak ogram singla chętnie poszarpię online. BTW Można by zmontować stałą ekipę na zakupy dodatków, bo wg zapowiedzi ma być od groma http://ppe.pl/news-3662-Black_Ops_dostanie__najwiecej_DLC_w_historii_.html
November 6, 201015 yr PSN ID - Domin15 HS: jak nie mam jak MAM! Biorę jeszcze dziś Tylko online. Add'ujcie jak jesteście hardcorowcami w CoDa, casuali nie potrzebuję w friend'sach! Szukam też sztywnej ekipy na wszystkie DLC do Call of Duty Black Ops. Temat założyłem tutaj: http://www.psxextrem.../page__st__2460 Kto chętny proszę się dopisywać zostały 3 sloty. Do zobaczenia jak najszybciej na serwerach! Pozdro Edited November 6, 201015 yr by DominoSs
December 16, 201015 yr Szukam chętnych na zdobycie wszystkich trofeów związanych z Zombie, począwszy od Collectora. Wysyłać Invite'y i gramy !
January 7, 201115 yr Gram najwięcej Barebones, bo mnie irytuje latające cholerstwo na niebie i killstreaki, ale inne tryby tez mogę od biedy zagrać. Ktoś chętny na wspólne granie to zapraszać. Mam HSa.
May 4, 201115 yr Witam. Klan Ik3R szuka chętnych graczy do wspólnej gry. Osoby chętne zapraszam na stronę www.iker.xaa.pl do działu rekrutacja lub kontaktować się ze mną na PSN ID SiwezZ lub GG: 35363442. Ogolnie klan dopiero został otwarty, lecz licze na duzo milych chwil spedzonych u nas. Ps: Gdy nie posiadasz KULTURY osobiste, nawet nie proboj sie do nas dostac. ZAPRASZAM WSZYSTKICH CHETNYCH. www.iker.xaa.pl
June 21, 201114 yr kupiłem dzis na allegro wersje niemiecką. jest w menu zmiana jeżyka czy cos takiego ? jedynie to znalazłem że wersja niemiecka jest ocenzurowana w pewnych kwestiach.