Opublikowano 29 czerwca 201113 l brrr te 2 zdjecie od rajner... co się stało się? koledze chyba chodzi o te śliczne ząbki co się pojawiły na tylnej części Lambo ahhh te nasze 'ukochane' ząbki.. ale wczoraj mi się udało kilka fajnych zdjęć z driftu bez ząbków, później wrzucę, stay tuned
Opublikowano 1 lipca 201113 l Dzięki R4VEN Kolejny up w tym samym klimacie... Edytowane 1 lipca 201113 l przez Emet
Opublikowano 1 lipca 201113 l Widzę, Emet znowu atakuje Trzecia fotka od góry rządzi. Wszystkie fajne, ale Północna Pętla w deszczu ma magię. Ja już GT5 kupiłem, za około 2 tygodnie będę miał konsolę, więc nareszcie spełnie motoryzacyjne marzenia
Opublikowano 1 lipca 201113 l Heh.. w końcu pomalowałem R8 na chrom i jakoś naszło mnie na strzelanie fotek Następnym razem w ruch pójdzie pewnie coś kolorowego
Opublikowano 1 lipca 201113 l To cos ode mnie (ale zgapiłem ) Edytowane 1 lipca 201113 l przez Codename
Opublikowano 1 lipca 201113 l Coś ode mnie... Jakby co to fota nie była obrabiana w fotoszopie. Ten ciekawy efekt udało mi się uzyskać bezpośrednio w grze. Edytowane 1 lipca 201113 l przez CHINDOOS
Opublikowano 1 lipca 201113 l Jeżeli ta fotka nie widziała photoshopa to propsy, kapitalny efekt:good:
Opublikowano 2 lipca 201113 l Ponizej moje pierwsze fotki z GT5 - podstawa bez photoshopa (bo nawet nie mam)
Opublikowano 5 lipca 201113 l Jak sie robi zdjęcia z kilkoma autami? Nie mam na myśli takich w trakcie wyścigu gdzie można kilka uchwycić tylko np ostatnie zdjęcie z postu wyżej.
Opublikowano 5 lipca 201113 l Trzeba znaleźć jakieś stałe ujęcie kamery. Robisz 3 zdjecia na identycznym tle (tak samo ustawiona kamera) - każde z innym samochodem, ustawionym w innym miejscu (tak aby później ze sobą nie kolidowały). Na koniec łączysz fragmenty zdjęć na PC.
Opublikowano 6 lipca 201113 l Znwou ja.. tym razem już bez R8 i chromu (no.. prawie) @ Voytec: Dzięki Edytowane 6 lipca 201113 l przez Emet
Opublikowano 6 lipca 201113 l Znwou ja.. tym razem już bez R8 i chromu (no.. prawie) To wygląda jak zdjęcie wykonane przez ludzi z Top Gear. Rewelacja
Opublikowano 7 lipca 201113 l Nie żebym znowu marudził bo foty genialne ale coś ty palił Emet taki spoiler w enzo Edytowane 7 lipca 201113 l przez Codename
Opublikowano 7 lipca 201113 l Oj tam, oj tam Nie jest taki zły... poza tym założyłem go dlatego, że auto jest na full podrasowane a ten spoiler znacznie zwiększa docisk tylnej osi. Mam jeszcze 2x Enzo bez spoilera.. ale to jest czarne i jemu chiałem zrobić zdjęcia
Opublikowano 7 lipca 201113 l Bez docisku smieszniej jest Bawiłeś się może Mercem C63 AMG? Przerobionym na maksa + opony komfortowe twarde ? :potter:
Opublikowano 8 lipca 201113 l Heh do zabawy driftem mam inne autka Właśnie C63 mi jakoś umknął i jeszcze go nie tuningowałem... ale z pewnością się nim pobawię
Opublikowano 11 lipca 201113 l Bardzo mi się podobają 3 ostatnie zdjecia.. szkoda tylko, że przód jest zdeformowany, co psuje wrażenie
Opublikowano 12 lipca 201113 l Dzięki. Odnośnie zdeformowania, to lubię ten efekt. Chociaż w przypadku tego Astona poniżej trochę tył za długi wyszedł, ale już trudno... Edytowane 12 lipca 201113 l przez R4VEN
Opublikowano 12 lipca 201113 l Camaro Co do zdeformowania, to miałem na myśli uszkodzenie samochodu Ten GT-R niszczy się w GT5 w czerstwy sposób (jakby był z plasteliny) Edytowane 12 lipca 201113 l przez Emet