Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

LittleBigPlanet2

Featured Replies

Opublikowano

122698littlebigplanet2.jpg

Jako, że premiera LBP2 już za tydzień (8 dni) można założyć już temat - online. Czyli standardowo wszelkiej maści ustawki, co-opy itd. itp.

PSN ID: SlupekPL

HS: jest

Biorę na premierę.

Ale to nie wszystko, jak wiadomo LBP2 to głównie tworzenie leveli. Więc proponuję podobną inicjatywę jak przy pierwszej części ale bardziej rozwiniętą ;] "spis i ranking naszych leveli". O co chodzi, a no o to, że oprócz standardowych ustawek w tym temacie zrobiłbym/zrobilibyśmy spis naszych leveli - użytkowników forum.

Zrobiłeś level/levele chcesz się nimi pochwalić?

Powiedzmy, że pierwszy post czyli ten w którym piszę służyłby do spisu. Tak żeby nie robić w temacie burdelu, że posty z levelami przeplatają się z ustawkami powiedzmy, że zainteresowani czyli osoby chcące podać/dodać swój level do spisu wysyłają mi wiadomość. Wiadomość z PSN ID i nazwą levelu (chyba, że jeszcze coś będzie potrzebne do wyszukiwania) a ja na bieżąco, systematycznie będę dodawał alfabetycznie levele do spisu w pierwszym poście (w tym).

Tak, że każdy zainteresowany bez problemu przejrzy sobie spis i wybierze interesujące go levele.

Ale to nie koniec jeżeli będzie pojawiać się dużo osób, osób wysyłających swoje levele. Jeżeli będzie duże zainteresowanie inicjatywą możemy zrobić ranking - ocenianie leveli, wybór najlepszych, najlepszych w danej kategorii itd. Na razie nie wiem jakby to miało wyglądać ale to nie to problem, kwestią jest tak jak wspomniałem liczba osób zainteresowanych.

A może nawet jakieś drobne nagrody w postaci choćby dlc do LBP2 dla najlepszych leveli-użytkowników. Nie widzę żadnego problemu ;] zobaczymy jak to wszystko się rozwinie po premierze, po opanowaniu edytora itd.

Jeżeli macie jakieś pomysły, sugestie, pytania to piszcie.

Levele użytkowników (nazwa levelu, link, PSN ID):

-"Costume Factory" (http://lbp.me/v/xwj51p) @cwieri

Edytowane przez SłupekPL

• Odpowiedzi 23
  • Wyświetleń 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Bida z nędzą... "aż" 1 poziom w tym temacie... Naprawdę nikt z forumowiczów nic nie tworzy?   Zapraszam na moj poziom "The Grand Sack's Castle LBP2 version" http://lbp.me/v/yrmb4z   To w sumie

Opublikowano

PSN id: EADOMS

hs: nie (ale jakby co mam ps eye - też może służyć jako mikrofon)

na premierę, oczywiście

Opublikowano

ID : adik_the_one

hs : na razie nie mam, ale w następnym tygodniu już powinien być

Opublikowano

Ja jestem zawsze chętny komuś pomóc, jakby co to śmiało mnie zapraszać do znajomych, w zaproszeniu prosze napisać do czego mnie zapraszacie, mój login adik_the_one

btw, mógłby ktoś zagrać ocenić pozytywnie mój level? jego nazwa to "Pirate Adventure, part 1"

Opublikowano

Ja mogę pograć dla funu, pomóc komuś zbierać bąbelki, pomóc przejść poziom. Zapraszać: DruciaQPL :)

Opublikowano

Lipa_PL

Grę przeszedłem, ale żeby zaliczyć niektóre poziomy na 100% potrzeba kilku graczy, także zapraszam.

Edytowane przez Lipa

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Coś cicho się zrobiło w tym temacie, więc postanowiłem że jako pierwszy się pochwalę swoim levelem. Słupek w pierwszym poście wpisał już lvl na liste ale tu też podam dane jakby co:

level: Costume Factory

PSN ID: cwieri

lbp.me - http://lbp.me/v/xwj51p

Jak widać po nazwie jest to kolejny level z kostiumami , ale nie jest to kolejny nudny i pusty poziom w którym stoi sackbot obok sackbota w przebraniu. W moim levelu każdy kostium ma tło dobrane do jego stylistyki. Nie ma tu za wiele kostiumów ale wkrótce będe dodawał następne.

Zapraszam do grania,oceniania i komentowania! Mam nadzieje że inni także zechcą się pochwalić swoimi dziełami żebyśmy mogli wybrać najlepsze poziomy i najzdolniejszych twórców na naszym forum.

Edytowane przez cwieri

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Bida z nędzą... "aż" 1 poziom w tym temacie... Naprawdę nikt z forumowiczów nic nie tworzy? :/

Zapraszam na moj poziom "The Grand Sack's Castle LBP2 version"

http://lbp.me/v/yrmb4z

To w sumie remake (poprawiony, podrasowany z nowymi elementami) mojego poziomu z LBP1.

Szkoda, że temat jest martwy.. w dodatku za próbę jego ożywienia dostałem od kogoś minusa <_<

Edytowane przez Emet

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ciekawe czy ktoś tu w ogóle zagląda... :unsure:

Tak, czy inaczej zapraszam na mój nowy poziom: "The Grand Sack's Caves"

http://lbp.me/v/y69pv3

Jest to w pewnym sensie kontynuacja mojego poprzedniego levelu. Za jakiś czas spróbuję zrobić jeszcze 1 (pewnie ostatni) poziom.

Jeszcze raz zapraszam i mam nadzieję, że komuś się spodoba. Kosztował trochę pracy ;)

Edytowane przez Emet

Opublikowano

Ciekawe czy ktoś tu w ogóle zagląda... :unsure:

Tak, czy inaczej zapraszam na mój nowy poziom: "The Grand Sack's Caves"

http://lbp.me/v/y69pv3

Jest to w pewnym sensie kontynuacja mojego poprzedniego levelu. Za jakiś czas spróbuję zrobić jeszcze 1 (pewnie ostatni) poziom.

Jeszcze raz zapraszam i mam nadzieję, że komuś się spodoba. Kosztował trochę pracy ;)

Dodałem Twój level do kolejki jak odpale gierke to na pewno sprawdzę. Widzę że tylko my tu próbujemy coś rozkręcić temat :confused:

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Gra ktoś jeszcze w Szmacianki? Nikt więcej nie chce dodać swoich leveli? Ostatnio wpadłem na pomysł żeby założyć naszą forumową ekipę i tworzyć same dzieła wybierane przez MM :whistling: Jeżeli nie byłoby chętnych to i tak szukałbym kogoś chętnego do pomocy w moim projekcie (głównie przy obiektach 3D , tłach i jeszcze parę rzeczy się pewnie znajdzie).

Chętni niech piszą na PSN albo tu w temacie.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Witam, szukam chętnych do wspólnej gry. Jeśli ktoś jest zainteresowany niech da znać przez PSN. Jak coś to posiadam headset :)

Opublikowano

niedlugo(na dniach) kupie gre takze na pewno bede jednym z forumowiczow.

pozdro...

Edytowane przez 4 mE

• 1 rok później...
Opublikowano

masteruje, levele na 100% - a raczej staram sie, bo jak wiadomo, bez pomocy to tutaj ani rusz...

fabryka lepszego jutra -> bum za zeta(95%) oraz przetwarzanie smieci(84%),

avalonia -> gobotron(33% strzelanie z dzialek),

chodzi o to, ze te levele wymagaja wiecej graczy. te plansze, ktore moglem zrobilem sam na 2 pady, ale reszta wymaga refleksu, a z tym juz jest kiepsko jeśli mam grac sam.

jak ktos gra to zapraszam na jutrzejsza rozgrywkę - można wiele zyskać ;)