stoodio 2080 Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 Nie znalazłem stosownego tematu, a ostatnio frapuje mnie kwestia użyteczności tego ustrojstwa. Abstrahując od tematu DVD - grałem sobie na legalu w Dragon Quest'a i postanowiłem zrobić pożytek z seed'ów - niestety zamiast 2 do STR, konsola losowo dodała 1 (szanse są 50/50), no to pomyślałem - rest. Musiałem wstać od konsoli, wtedy sobie pomyslałem, że przydałby się jakiś pilot czy coś Chciałbym znać zdanie Posiadaczy/Użytkowników na temat wykonania, sprawności i użyteczności tego gadżetu (przydatne czy zwykły kaprys?). Dodatkowo może tu uda mi się uzyskać odpowiedź w tej kwestii: Mam zamiar kupić sobie pilota do PS2, z tego co widzę są dwa modele, jeden ma zielony przycisk "Reset" - drugi nie: Są jakieś większe różnice między tymi modelami? Quote
CoATI 1051 Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 roznica taka, ze ten po lewej jest oryginalny ;] oryginalny pilot nie wymaga odbiornika 1 Quote
kasuro 34 Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 roznica taka, ze ten po lewej jest oryginalny ;] oryginalny pilot nie wymaga odbiornika potwierdzam, sam posiadam oryginala. Quote
Ken Marinaris 386 Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 Z tego, co wiem byly 2 ORYGINALNE modele pilotow. Jeden dla modeli starszych, bez odbiornika. Wkladalo sie sie odbiornik w slot pada i jazda. Drugi model byl dla konsol nowszych, z wbudowanym juz odbiornikiem. Na pudelku napisane bylo z jakimi modelami PS2 dane piloty moga wspolpracowac. Quote
LOKI7777 17 Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 Oba sa oryginalne, tak jak kolega wyzej zauwazyl. Model z odbiornikiem jest do starszych modeli bez portu irda. Nowsze mdoele maja juz ten port i glownie dla nich byl przeznaczony model bez odbiornika(tez z zielonym przyciskiem:), ale oba powinny dzialac na nowszym moldelu ps2 Quote
Recommended Posts