Jump to content

SONY PlayStaion2 DVD Remote Control

Recommended Posts

Posted

Nie znalazłem stosownego tematu, a ostatnio frapuje mnie kwestia użyteczności tego ustrojstwa. Abstrahując od tematu DVD - grałem sobie na legalu w Dragon Quest'a i postanowiłem zrobić pożytek z seed'ów - niestety zamiast 2 do STR, konsola losowo dodała 1 (szanse są 50/50), no to pomyślałem - rest. Musiałem wstać od konsoli, wtedy sobie pomyslałem, że przydałby się jakiś pilot czy coś ;)

Chciałbym znać zdanie Posiadaczy/Użytkowników na temat wykonania, sprawności i użyteczności tego gadżetu (przydatne czy zwykły kaprys?).

Dodatkowo może tu uda mi się uzyskać odpowiedź w tej kwestii:

Mam zamiar kupić sobie pilota do PS2, z tego co widzę są dwa modele, jeden ma zielony przycisk "Reset" - drugi nie:

PS2-Remote.jpg230195579.jpg

Są jakieś większe różnice między tymi modelami?

• Replies 4
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 3 weeks later...
Posted

Z tego, co wiem byly 2 ORYGINALNE modele pilotow. Jeden dla modeli starszych, bez odbiornika. Wkladalo sie sie odbiornik w slot pada i jazda. Drugi model byl dla konsol nowszych, z wbudowanym juz odbiornikiem.

Na pudelku napisane bylo z jakimi modelami PS2 dane piloty moga wspolpracowac.

Posted

Oba sa oryginalne, tak jak kolega wyzej zauwazyl. Model z odbiornikiem jest do starszych modeli bez portu irda. Nowsze mdoele maja juz ten port i glownie dla nich byl przeznaczony model bez odbiornika(tez z zielonym przyciskiem:), ale oba powinny dzialac na nowszym moldelu ps2