Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Orson, niestety mam po kabelku. Wi Fi faktycznie nie radzi sobie czasami i często traci sygnał, więc od początku mam kabel. Nie wiem może to mój dostawca neta, ale wszystkie wyniki są w normie, a najgorsze to, ze Wy piszecie, że problemu nie ma. Więc albo mam jakiegoś mega pecha albo Petrotel wali. Sami zobaczcie http://www.speedtest.../1560154215.png

Edytowane przez adam16505

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Wyświetleń 251,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• qb3k Ty się naucz człowieku grać a nie piernicz mi tu takie farmazony, bo pewnie jesteś tak beznadziejny jak cała ta plejada ADHD! Jak nie chcesz , żeby Ci biegali jak porąbani to sobie ustaw defensy

• Kompilacja kwiatków z Impact Engine:

• nie wiem, może ktoś nie widział, ale polecam typa. Epicki.

Opublikowano

wiesz co, mnie rozłączało czesto sttosunkowo przy fife 11 , teraz nic nie zmieniłem i nie roząłczyło ani raz. Pewnie jakies ustawienia rutera ale jakie to cholera wie

jedyne co możesz zrobic to zadwonic na info ea polska , tam moze ktos dzwonił takim problemem to ci cos poradzą

warto spróbować

Opublikowano

w Fifie 11 rzadko to się zdarzało a w 12 często 4 razy pod rząd w jednym sezonie...Ciekawe jak dziś będzie

Opublikowano

a co do tego co piszesz to sprawa prosta: zaszedłes daleko, w sumie to najwyzej z forumka (wraz z Forebodem) , gra losuje wam już bardzo dobrych przeciwników -równych wam. Wiadome jest, ze jak grasz ze słabszymi , którzy nie potrafią was przycisnac to sie układa ale jak ktos siądzie na was to wtedy wychodzą mankamenty- a te sa bo to gra. Normalne, musisz sie z tym pogodzic :D

Tu nie chodzi o to, ze lepsi przeciwnicy, bo spotykałem lepszych w 3 czy 4 lidze, a teraz mi się trafiają pionki, z którymi przez grę nie mogę wygrać, bo wszechobecne bugi mi nie pozwalają. Fakt, ze czesto zdarzają się dobrzy gracze, z którymi prowadzę wyrównane pojedynki i szczegóły przesądzają o wyniku końcowym, ale mnie to nie zadowala, bo najczęściej tymi szczegółami są ww. błedy ;]

Opublikowano

Ja trafiłem na kolesia co nie oddał ani JEDNEGO strzału z nogi. 11 strzałów z bani. wszystkie gole z wrzutki. 4:0 przegrałem...(chelsea)

Opublikowano

udalo sie komus ukonczyc nowe wyzwanie? bo za cholere nie potrafie. nie pytajcie ile razy juz wznawialem...

Opublikowano

A jakie jest? Bo szczerze mówiąc jakoś od początku nie interesowało mnie robienie tych wyzwań (rozumiem ze Ty kontra SI tak?)

Opublikowano

Mi po około 20 minut z czego wiekszośc czasu zabierało zmiana zawodników i to najbardziej wkurzało bo trzeba było strzelić od razu pierwszą bramkę bo jak Chelsea odbierała piłkę to k***a jakieś obroty podania trzymanie piłki to trzeba od razu restart =/ . Ja już się z nową fifa wlasnie poddałem juz chyba z 10 raz co prawda ale to co gwiżdze a szczegolnie nie gwizdze sedzia to smiech na sali i tylko doprowadza moj joypad do szybkiej śmierci zawodnik sie wy**doli zrobi 5 obrotow w powietrzu itp i nic nie gwizdnie a za chwile nic calkowicie sie nie stanie i faul/karny wtf ... W meczach nie jestem za dobry przyznaje ( choc czasem wygrywam po roznica bramek 4,5 a nastepny mecz ta sama druzyna biega jakby im sie nie chcialo, podania niedokladne, strzelaja w trybuny itd, obrona sie potyka o siebie wiecie o co mi biega) mam bilans jakos 39-30-41 w 7 lidze na ta chwile i widze ze ktos jest lepszy ode mnie ok niech wygrywa ale takie bledy sie nie raz odp***lają w tej grze ze załamują się ręce. A kariera i inne offline juz mi sie dawno znudzily nic ciekawego =/

Dzięki Figlarz hehe =)

Edytowane przez RychuDTC

Opublikowano

Podpisuję się pod Twoim postem Rychu obiema rękami i nogami. Random zabija tą grę :(

Opublikowano

(pipi)!! właśnie odniosłem najbardziej spektakularne zwycięstwo w historii elektronicznej piłki nożnej, a mianowicie wygrałem z jakimś noobem (jeszcze większym ode mnie, ciężko było znaleźć - na szczęście się udało :D) 9-1 grająć PSV przeciwko Evertonowi, dodatkowo od 9min grałem w 10, a od 67 w 9 :D Problem taki że serwery padły jak wracałem do menu i nie wiem czy mi się zapisała wygrana a ta wygrana dawała mi awans do piłkarskiego raju jakim dla mnie jest 8 liga :D

Edytowane przez Ofsajd

Opublikowano

Zadanie wykonałem przy drugim podejściu, drugą bramkę strzeliłem tuż przed gwizdkiem

Czy ktoś inny też nie może zalogować się na serwery

(X360- jak by co)

Opublikowano

Zadanie wykonałem przy drugim podejściu, drugą bramkę strzeliłem tuż przed gwizdkiem

Czy ktoś inny też nie może zalogować się na serwery

(X360- jak by co)

tak, serwery im padły.

edit. już hula

Edytowane przez Ofsajd

Opublikowano

Podpisuję się pod Twoim postem Rychu obiema rękami i nogami. Random zabija tą grę :(

Figlarz przyjmuj zaproszenie i jedziemy z koksem jak tylko serwery wroca do normalnosci.

Spotkanie na szczycie forum pe :rofl2:

Edytowane przez Forebode

Opublikowano

jak grać kariere bez virtual pro? w(pipi)ia mnie to nie miłosiernie, ten oran do każdej drużyny jaka sobie wybiore mi się wpie.rdala ;/ Da się go w ogole skasowac na amen?

Opublikowano

weź tę opcję w srodku, te gdzie stoi trener

Opublikowano

No biorę i mam w realu np swojego oranka w składzie, a nie chce go nigdzie.

Opublikowano

No biorę i mam w realu np swojego oranka w składzie, a nie chce go nigdzie.

Sprzedaj się tzn. go.

Edytowane przez Ofsajd

Opublikowano

ale nie chce by mi jakiś wymyslony zawodnik grał w karierze, nie lubię tak :D ja pjerdole nie ma opcji by po prostu usunąć go? żal jak nie wiem ;/

Opublikowano

na początku jak zaczynasz karierę to się pytają czy dodać orana do składu

Opublikowano

Czemu ku/rwa Arsenal i inne słabsze zespoły mają tyle gwiazdek co MC albo FCB?

Niech sobie zrobią 5 gwiazdek dla najlepszych i niech dzieci sobie grają nimi.

Jestem kibiciem FCB, ale nie wyobrażam sobie grania w Fifę takimi cyborgami. Nie ma funu przecież.

Opublikowano

Nie narzekaj, ja też narzekałem na CITY, ale po prostu trzeba sobie z nimi radzić i już, wiem po sobie. Teraz jedyna rzecz jak mnie wkurza to lagi i padające serwery EA.

Opublikowano

dokładnie, postulowałbym jednak 5,5 dal cyborgów

____________________________________-

zdarza sie wam czasem , ze po komunikacie "znaleziono przeciwnika" chwile potem wyskakuje "utracono połączenie" i trzeba odnowa?

na manualu jest to uciążliwe bo tam jest mniej ludzi więc opóxnia to proces

Edytowane przez Orson