Opublikowano 20 lutego 201114 l Już raz był taki temat, ostro wtedy wojowałem za powrotem kącika, brakowało mi argumentów. Teraz jest inaczej, kącik musi wrócić bo jest tyle gier bijatykowych że nie ma wyjścia -MvC3 -SSF4 -Tekken6 -Soul Calibur 4 -BlazBlue -Mortal w drodze Materiału nie będzie brakować. Ponadto opisy i relacje z turniejów na rodzimej scenie których ostatnio jest coraz więcej(bursy, tawerny,aot, fighters w drodze). Ściera zatrudniaj Di i dawaj z powrotem nasz kącik!
Opublikowano 20 lutego 201114 l Autor Zainteresowanie tematem cieszy mnie :smile: Dziękuję za wypowiedzi i mam nadzieję, że to nie koniec. Przy okazji dodam, że mimo tego, że powrót Kącika Bijatyk jest póki co forumową ideą, na temat której wypowiedziało się tutaj zaledwie (zaledwie - w odniesieniu do dalszej perspektywy) kilkanaście osób, zacząłem już zbierać potencjalne pomysły (a nawet materiały!), które mogłyby się tam znaleźć. Pasja? Zaangażowanie? Wiedza? Chyba wszyscy tego chcemy :smile: Edytowane 20 lutego 201114 l przez Di
Opublikowano 20 lutego 201114 l Fajny pomysl. Kiedys kupowalem Extrema tylko dla kacika bijatyk Chetnie wspomoge jakimis materialy. Rusza mahvel, wiec mysle ze przydaloby sie kilka poradnikow zrobic, a nie watpie, ze scena Ci w tym pomoze
Opublikowano 20 lutego 201114 l Już raz był taki temat, ostro wtedy wojowałem za powrotem kącika, brakowało mi argumentów. Teraz jest inaczej, kącik musi wrócić bo jest tyle gier bijatykowych że nie ma wyjścia -MvC3 -SSF4 -Tekken6 -Soul Calibur 4 -BlazBlue -Mortal w drodze Materiału nie będzie brakować. Ponadto opisy i relacje z turniejów na rodzimej scenie których ostatnio jest coraz więcej(bursy, tawerny,aot, fighters w drodze). Ściera zatrudniaj Di i dawaj z powrotem nasz kącik! No ostatnio wyszło mnóstwo świetnych bijatyk, a jeszcze kilka w drodze. Choćby TTT2, Blazblue na PSP, Dead of Alive na 3DS, Mortal Kombat zapewne też w niedalekiej przyszłości Dead of Alive na duże konsole. Tematów do pisania przy takiej ilości tytułów z pewnością nie zabraknie. Edytowane 20 lutego 201114 l przez Paliodor
Opublikowano 20 lutego 201114 l Kącik bijatyk był głównym powodem, dla którego kupowałem PE. Jeśli wróci - pewnie znów sięgnę po czasopismo:P Co jak co, ale na rynku / scenie bijatyk dzieje się obecnie bardzo dużo.
Opublikowano 21 lutego 201114 l Wyrażam opinie całego składu TekkenŁódźTeam i jestem stanowczo za, a jedyną rozsądną osobą z doświadczeniem i wiedzą jest Jakub "Di" D. Nie raz już pokazał że potrafi doskonale współpracować z sceną w polsce i na ŚWIECIE, kontakty w takich kolosach jak SDtekken SoulCalibur polska czy TekkenZaibatsu a przede wszystkim Backdash którego jest ojcem na pewno pomogą w przygotowaniu doskonałych z całą pewnością często ekskluzywnych materiałów(takich jak info o TTT2 które Di podał jako 2gi na świecie) Z naszej strony mogę zaoferować pomoc w przygotowywaniu materiałów i ewentualnej publicystyki dotyczącej gier takich jak Tekken, SF czy MvC. Rękami i nogami podpisuje się pod tym całe TLT -Velurian_TLT -Dante_TLT -Gomez_TLT -Junior_TLT -Gajda_TLT -Manieq_TLT -Olgotka_TLT -Tokis_TLT -BigBoy_TLT
Opublikowano 21 lutego 201114 l Jestem za! Wlasciwie to zlapalem sie, ze odkad zniknal to sporadycznie 1-2 numery na pol roku kpilem maks..
Opublikowano 21 lutego 201114 l liczę że kącik wróci wraz z premierą MK, od (idealnego) kącika oczekiwałbym materiałów właśnie nt MK i kompletnego rozmontowania tej gierki ze spisem dobrych customów, opisami postaci ale nie jednej na numer bo aż tak żywotne te gry nie są żeby w nie tłuc rok+ (pomijam fanatyków), co bym jeszcze chciał...nie wiem, coś czego nie ma w necie no i na pewno 2 strony kącika i kogoś ogarniętego w temacie, Di to chyba tylko w rysowanki gra to nie wiem :]
Opublikowano 21 lutego 201114 l Autor Di to chyba tylko w rysowanki gra to nie wiem :] Nie wiem skąd ta informacja, ale jest nieprawdziwa No chyba, że tym mianem określasz Tekkena oraz Soul Calibura.
Opublikowano 23 lutego 201114 l jestem za chociaz nie czytam tego ****** (ban precaution system active)
Opublikowano 19 marca 201114 l Przy obecnym stanie rynku bijatyk i tym co u nas się dzieje powrót kącika jest bardziej niż wskazany
Opublikowano 11 kwietnia 201114 l Kiedys podsylalem Kaliemu newsy z "naszej stronki" Fighting Korner. Ale pozniej stronka padla a kacik znikl. Di jestes rzeczowa osoba (Realm) wiec mozesz kontynuowac tradycje. Cenilem tez opisy Muttiego i jego rozwalanie SC na kawalki.
Opublikowano 11 kwietnia 201114 l tez popieram pomysł-od razu by sie odświeżało starą literature PE Macie mój głos
Opublikowano 17 kwietnia 201114 l Kącik bijatyk to coś wspaniałego.Zawsze jakieś info o jugglach, trudnych akcjach itp.Info o nowych grach, jakichś spostrzeżeniach innych graczy to była kopalnia wiedzy i emocji w starych PSX-ach.Fajnie by było by nastąpił come-back.
Opublikowano 5 maja 201113 l Jeśli dobrze wywnioskowałem z lektury nowego PE kącik wróci z następnym numerem.
Opublikowano 20 maja 201113 l Autor Zachęcam do komentowania powrotu Kącika Bijatyk do PE. Tak, jak napisał Amer - jego los i kształt zależy od Waszych opinii!
Opublikowano 20 maja 201113 l Ładnie, elegancko i klarownie zrobiony. Tylko będziecie musieli się z tymi poradnikami do postaci trochę pospieszyć (tak ze 4 na numer), bo nie zdążycie opisać wszystkich zanim zainteresowanie MK się skończy,gdyż jeszcze tylko rok (oby tylko) do TTT2 Edytowane 20 maja 201113 l przez Cambion
Opublikowano 22 maja 201113 l Opis postaci (Sub-Zero) bardzo dobry, tylko szkoda, że do jednej. W następnej kolejności dajcie Scorpiona i jakąś babeczkę (Kitana?).