Jump to content

Pomóżcie spełnić marzenie Sebastiana!

Recommended Posts

Hej!

Jestem wolontariuszką katowickiego oddziału Fundacji Mam Marzenie- zajmujemy się spełnianiem marzeń dzieci cierpiących na choroby zagrażające ich życiu. Aktualnie jednym z naszych podopiecznych jest 12 letni Sebastian.

Ten pogodny Chłopak interesuje się sportem oraz komputerami. Zanim jego dzieciństwo zakłóciła choroba, sam trenował piłkę nożną, a teraz niestety pozostaje mu wirtualny świat, w którym może choć na chwilę zapomnieć o trudach leczenia. Właśnie z tą inną rzeczywistością związane jest marzenie Sebastiana- chciałby on dostać xBoxa z dodatkowym urządzeniem Kinect, by chociaż na ekranie mógł robić to, co czasowo jest poza jego fizycznymi możliwościami.

Jeżeli chcecie pomóc, możecie wpłacić środki na konto Fundacji:

Fundacja Mam Marzenie

Ul. Św. Krzyża 7

31-028 Kraków

PLN: 26 1050 1445 1000 0022 7647 0461

Z dopiskiem: Sebastian xBox o. Katowice

Potrzebne jest ok 1299zł- jednak każdy z Was może wpłacić choćby małą sumę- każda złotówka przybliża nas do realizacji marzenia! W momencie realizacji marzenia, znajdziecie się na naszej stronie jako sponsorzy Sebastiana- imiennie, grupowo, anonimowo- jak kto chce:)

przesyłam linka do strony, na której znajdziecie więcej inf dotyczących chłopca:

http://www.mammarzenie.org/marzyciel/8343,5,konsola-xbox-kinect

w razie pytań- piszcie:

izabelaborek@gmail.com

pozdrawiam!

• Upvote 4