Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Disgaea 4

Featured Replies

Opublikowano

memo, grasz jeszcze? Ja na spokojnie zdobywam części statków pirackich, ulepszam slayer weapons i łączę duszki (innocents).

Puppy Paw Stick pozwala na duplkowanie rzeczy, nie ma w tym nic co nie byłoby OK.

Edytowane przez Ken Marinaris

• Odpowiedzi 35
  • Wyświetleń 6,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Opinie? Zdecydowanie lepsza niż D3. Fabuła wydaje się mieć większy sens (pod przykrywką humorystyczną ukryte są realne problemy jak fatalne rządy, korupcja i niezadowolenie reszta społeczeństwa). Cies

• Jestem aktualnie po drugim runie, nabite mam 40h i muszę powiedzieć,że to definitywnie najlepsza część serii i to pod każdym możliwym względem. Gram jak opętany do czasu aż dark souls przyniesie kurie

Opublikowano
  • Autor

Smuci mnie mały ruch forumowy w kwestii Disgaea 4. Pamiętam jak wychodziła pierwsza część w 2003 roku i na FPE był niezły szum z tym tytułem. Dzielenie się taktykami, ah, to były czasy. Szkoda że posty zniknęły.

Opublikowano

Ktoś kiedyś pisał na forum, że lubi te typowo japońskie klimaty w gierkach, ale Disgaea jest trochę przesadzona. Próbowałem kiedyś grać w afternoon of darkness na psp i rzeczywiście, system walki świetny, design i wygląd postaci i stworków w porządku tylko te dialogi. Są takie niezręczne do czytania.

Opublikowano

disgaea4 delux zdajsie jakos za miesiac czy dwa wychodzi na vite co nie?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

memo, grasz jeszcze? Ja na spokojnie zdobywam części statków pirackich, ulepszam slayer weapons i łączę duszki (innocents).

Puppy Paw Stick pozwala na duplkowanie rzeczy, nie ma w tym nic co nie byłoby OK.

Na razie musiałem sobie zrobić przerwę bo w związku z przeprowadzką pozbyłem się telewizora i od pół roku nie mam do czego podłączyć konsoli.

Ale planuje powrót do Disgaeai za jakiś czas jak wszystko ogarnę.

Postanowiłem nie używać Puppy Paw Stick żeby wszystko zrobić na piechotę i mieć z tego większą satysfakcję.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

sa do tej gry w wersji na ps3 jakies sensowne dlc? biore na bank revitalised na premiere na vite bo demem jestem zachwycony(pierwszy kontakt z seria) i waham sie skad brac - w pl najtaniej co widze to 169zl + przesylka, z play-asia wyszloby 130 + free przesylka ale odcialbym sie od ewentualnych dlc

Opublikowano
  • Autor

Cieszę się, że zainteresowałeś się tą serią. Mam nadzieję, że czwórka ma podobnie genialne dialogi jak w trójce.

Opublikowano

demko mnie zachwycilo - jajcarskie dislogi, swietny taktyczny gameplay w stylu ff-tactics - do tego sprite'y w hd, natywna rozdzielczosc vity i swietna kolorystyka, idealna gra pod handhelda i jeszcze oczywiscie opcja freezowania rozgrywki w dowolnym momencie

a i tak nie odpowiedziales mi na pytanie :P