Opublikowano 5 listopada 201410 l Mam nadzieję, że na święta sobię kupie wiiU w wersji Zeldowej... a jak nie, to przygarnę jakiegoś standardowego premiuma :potter:
Opublikowano 5 listopada 201410 l Tylko pamietaj, ze bundle z Zelda: Wind Waker ma gre w wersji cyfrowej, a nie w pudelku.
Opublikowano 5 listopada 201410 l Wiem, kod na gre od razu sprzedaje Mam WW na GaCka, ale wersje HD również muszę mieć w pudełku, nie zszargam dobrego imienia Zeldy. Liczę na to, że uda mi się dorwać jeszcze kolekcjonerke po sensownej cenie Edytowane 5 listopada 201410 l przez Rayos
Opublikowano 5 listopada 201410 l Tez mialem wersje na GameCube - do tego limitke z Ocarina Of Time, ale sprzedalem bez Okaryny i odrazu kupilem wersje HD na Wii U.
Opublikowano 5 listopada 201410 l http://www.ebay.com/itm/The-Legend-of-Zelda-Ocarina-of-Time-Rare-Nintendo-Gamecube-/311153280751to
Opublikowano 5 listopada 201410 l Tylko ja pisalem o grze Zelda: Wind Waker Limited Edition, w ktorej dodatkowo byla na plycie Ocarina Of Time + Master Quest. To w sumie to samo bo wydrukowalem sobie taka okladke jak z tamtej aukcji.
Opublikowano 5 listopada 201410 l No to jest osobne wydanie w sumie chciałbym oba, limitke WW i w osobnym pudelku OOT ;_;
Opublikowano 5 listopada 201410 l Zelda 1, 2, OoTT i MM na Gacka Najlepszy sposób, żeby zagrać w MM, co właśnie czynię
Opublikowano 5 listopada 201410 l Zelda 1, 2, OoTT i MM na Gacka Najlepszy sposób, żeby zagrać w MM, co właśnie czynię Najlepszy sposób będzie w 2015 roku, hehe. Edytowane 5 listopada 201410 l przez Figaro
Opublikowano 5 listopada 201410 l kurna, jak ja bym chciał nowego Wave Recera i 1080 Snowboarding, ale nowe F-Zero też będzie kozackie, o ile będzie ^.-
Opublikowano 5 listopada 201410 l Zelda 1, 2, OoTT i MM na Gacka Najlepszy sposób, żeby zagrać w MM, co właśnie czynię Except wersja na GCN potrafi zawiesić konsolę. Wersja na Wii VC chyba nie ma tego problemu.
Opublikowano 6 listopada 201410 l Zelda 1, 2, OoTT i MM na Gacka Najlepszy sposób, żeby zagrać w MM, co właśnie czynię Except wersja na GCN potrafi zawiesić konsolę. Wersja na Wii VC chyba nie ma tego problemu. Nie zdarzyło mi się. Choć są dropy animacji (chyba, żę tylko u mnie?). ALe to już nieistotne, byle do wiosny!
Opublikowano 6 listopada 201410 l Taka ciekawostka: w listopadzie Nintendo ponownie wypuszcza na rynek biały model konsoli Wii U Basic, w zestawie będzie jedna z 4 gier do wyboru: Smash, Skylanders, Wii Party, Just Dance. Cena- 999zł w Ultimie
Opublikowano 7 listopada 201410 l Może nie temat na to ale czy TWW hd nie ma dodanych przypadkiem lokacji na mapie świata? Jest 46 map skarbów, 6 które dodano do wersji hd więc?
Opublikowano 7 listopada 201410 l Nie, nie dodano zadnych nowych lokacji. Edytowane 7 listopada 201410 l przez saptis
Opublikowano 11 listopada 201410 l Rodea zapowiedziany na Wii U. Dla przypomnienia - to gra Yujiego Naki (twórcy Sonica), która swego czasu powstawała z myślą o Wii (i 3DS-ie), ale potem zaginęła w akcji. http://i1.wp.com/otakomu.jp/wp-content/uploads/2014/11/IMG-0818.jpg
Opublikowano 11 listopada 201410 l Rodea the Sky Soldier zapowiada się naprawdę ciekawie. To taki miszmasz Nights i Kid Icarus Uprising, jak dla mnie. Co do nowych Amiibo. Widzę, że trochę kasy na nie pójdzie - jedna ładniejsza od drugiej ^-^
Opublikowano 11 listopada 201410 l Niestety musze sie pozegnac z grupa WiiU…ogralem interesujace mnie gierki, SMASH i Amibo to nie moja dziedzina i oprocz Zeldy, X, plus kilka mniejszych jak Yoshi i Capitan nie widze dla mnie sensu by konsola lezala, czekala i sie wiecej kurzyla, niz byla uzywana. Niestety na ps4 wychadza PES(w ktorego cioram od psxa) i dosc mocne tytuly wlasnie, a czasu nie mam na ogrywanie 2 konsol, dlatego WiiU sprzedane juz. Swietna konsolai i gdybym mial wiecej czasu na granie pewnie by u mnie dalej lezala:/
Opublikowano 11 listopada 201410 l Twoja sprawa. Pamiętaj jednak, że ta konsola nie umarła i jeszcze dużo wspaniałych gier na nią wyjdzie np. zapowiedziana dosłownie przed chwilą Rodea the Sky Soldier.
Opublikowano 11 listopada 201410 l Rodea zapowiedziany na Wii U. Dla przypomnienia - to gra Yujiego Naki (twórcy Sonica), która swego czasu powstawała z myślą o Wii (i 3DS-ie), ale potem zaginęła w akcji. http://i1.wp.com/otakomu.jp/wp-content/uploads/2014/11/IMG-0818.jpg Co to za gra ma być?