AdamXB 0 Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 Witm. Mam pytanie .Ostatnio zestawy GH (perkusja , mikrofon i gitara ) potaniały dosyć , w związku z czym przymierzam się powoli do kupna tego ,,sprzętu,, . Ale tutaj mam pytanko , czy jeżeli zakupię taki oto zestaw : http://allegro.pl/band-hero-super-bundle-xbox-360-nowe-kurier-dhl-i1587376089.html , to czy będzie on kompatybilny ze wszystkimi wersjami Guitar Hero , takimi jak np: Metallica ?? Czytałem coś o jakimś panelu dotykowym do tzw.przejść w grze , ale nie wiem czy jest taki panel dotykowy w tej gitarze (zestawie) w linku aukcji którą podałem . Bardzo prosze o pomoc w tej sprawie . Będę bardzo wdzięczny . PS: Jeszcze chciałbym zapytać , czy opłacalny jest taki zakup , tzn: ile daje tzw.fun-u??Najlepiej gdyby wypowiedział się ktoś w tej sprawie kto posiada takowy zestaw . Pozdrawiam. Quote
Accoun 252 Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 Tak, będzie działał z innymi Guitar Hero, z Rock Bandami też (panel dotykowy i jeden z bębnów nie jet w tej drugiej serii wykorzystywany). Ta gitara ma panel dotykowy, ale jest prawdę mówiąc skaszaniony. Ja od razu wyłączam go w opcjach. Opłacalny? Jeżeli nie jesteś nolifem bez przyjaciół, to owszem. I to bardzo - GH/RB to moim zdaniem jedne z najlepszych rzeczy do grania ze znajomymi przed jedną konsolą. Samemu też jest fajnie, ale nie aż tak jak z innymi... Quote
jarken 33 Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 Kupuj, do tego wyrwij tanio RB2/3, bo przez dołączoną do tego zestawu grę zrazisz się do całego gatunku. Quote
Accoun 252 Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 (edited) Skoro pytał o kompatybilność z grą o Metalice, to rozumiem, że ten zestaw kupuje tylko dla sprzętu... @OP: I jeśli bardziej interesuje Cię Metal, to kup raczej RB2, nie 3 (chyba, że będziesz kupować DLC). Rock Band to świetna seria, dla wielu lepsza niż GH... Edited May 7, 2011 by Accoun Quote
jaszczoor 42 Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 (edited) dlc do tego band hero działają z rock banda? albo raczej z guitar hero ehh? : ) Edited May 7, 2011 by jaszczoor Quote
ping 9042 Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 dlc do tego band hero działają z rock banda? albo raczej z guitar hero ehh? : ) Band Hero to gra od innej firmy, więc DLC z Rock Banda na niej nie działają. Quote
Recommended Posts