Jump to content

BAND HERO SUPER BUNDLE a KOMPATYBILNOŚĆ

Recommended Posts

Posted

Witm.

Mam pytanie .Ostatnio zestawy GH (perkusja , mikrofon i gitara ) potaniały dosyć , w związku z czym przymierzam się powoli do kupna tego ,,sprzętu,, . Ale tutaj mam pytanko , czy jeżeli zakupię taki oto zestaw : http://allegro.pl/band-hero-super-bundle-xbox-360-nowe-kurier-dhl-i1587376089.html , to czy będzie on kompatybilny ze wszystkimi wersjami Guitar Hero , takimi jak np: Metallica ??

Czytałem coś o jakimś panelu dotykowym do tzw.przejść w grze , ale nie wiem czy jest taki panel dotykowy w tej gitarze (zestawie) w linku aukcji którą podałem .

Bardzo prosze o pomoc w tej sprawie . Będę bardzo wdzięczny .

PS: Jeszcze chciałbym zapytać , czy opłacalny jest taki zakup , tzn: ile daje tzw.fun-u??Najlepiej gdyby wypowiedział się ktoś w tej sprawie kto posiada takowy zestaw .

Pozdrawiam.

• Replies 5
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Tak, będzie działał z innymi Guitar Hero, z Rock Bandami też (panel dotykowy i jeden z bębnów nie jet w tej drugiej serii wykorzystywany).

Ta gitara ma panel dotykowy, ale jest prawdę mówiąc skaszaniony. Ja od razu wyłączam go w opcjach.

Opłacalny? Jeżeli nie jesteś nolifem bez przyjaciół, to owszem. I to bardzo - GH/RB to moim zdaniem jedne z najlepszych rzeczy do grania ze znajomymi przed jedną konsolą. Samemu też jest fajnie, ale nie aż tak jak z innymi...

Posted (edited)

Skoro pytał o kompatybilność z grą o Metalice, to rozumiem, że ten zestaw kupuje tylko dla sprzętu... :lol:

@OP: I jeśli bardziej interesuje Cię Metal, to kup raczej RB2, nie 3 (chyba, że będziesz kupować DLC). Rock Band to świetna seria, dla wielu lepsza niż GH...

Edited by Accoun
Posted

dlc do tego band hero działają z rock banda?

albo raczej z guitar hero ehh? : )

Band Hero to gra od innej firmy, więc DLC z Rock Banda na niej nie działają.