Opublikowano 22 września 201410 l Let me spell it out for you, Mr. Campbell. Release them prisoners. I'm only askin' you once. Będzie się działo! Classic Bohannon.
Opublikowano 28 września 201410 l W Ferguson wyciągnął nóż na koralgola sobie pomyślałem, że beka w hooj. Wiedziałem, że wyjdzie z tego. Chwała twórcom, że nie skończyło się na powierzchownych ranach. Ale wg mnie przegięli w drugą stronę. Lekko świrujący Elam byłby fajnym powiewem świeżości (zwłaszcza z kaprawym okiem i bliznami). Ale przynajmniej skończyli wątek człowieka, który był w 2 i 3 sezonie nijaki . Skubanemu Szwedowi zawsze udaje się uniknąć stryczka. Ale przez to wydaje się być teraz postacią stricte poboczną, a nie głównym nemesis Cullena.
Opublikowano 8 listopada 201410 l 5 sezon ostatnim i standardowo jak to AMC dzielą na dwie części(2015-2016) KURWA http://hatak.pl/artykuly/hell-on-wheels-5-sezon-bedzie-ostatnim Szkoda Edytowane 8 listopada 201410 l przez sprite
Opublikowano 10 listopada 201410 l Najnowszy odcinek po miesiącu przerwy po prostu pozamiatał. Kilka dobrych akcji, wprowadzenie nowych postaci, które mogą narobić zamieszania i w ogóle. Podobała mi się rozmowa Cullena z Durantem przy stoliku, jak starzy dobrzy kumple.
Opublikowano 8 sierpnia 20159 l 5 sezon już hula, a tu nic? Końcówka 4 mocna. Chyba najlepsza scena amputacji kończyny w serialach. Nowy (i ostatni) sezon trochę słabo startuje, a brat Thor jest zbyt przewidywalny. Od razu widać, że rucha młodego i chce przeprowadzić rewolucję przy użyciu "ryżu" od chińczyka. Chińczycy dają za to radę.
Opublikowano 3 września 20159 l Ło ja cię! Najpierw leci karny kutas za podział sezonu na dwie części zwłaszcza, że końcówka obrabia kiełbasę jak Kennedy Leigh. Coś pięknego. Szwed dobrze wypełnia rolę Lokiego. A kolejna połowa przyniesie oczekiwane starcie tytanów. No i to tornado. The Race begins! Edytowane 3 września 20159 l przez Farmer.
Opublikowano 14 czerwca 20168 l Nowy odcinek pozamiatal wszystko. Piękne I am Thor Gundersen. From Norway :( Edytowane 14 czerwca 20168 l przez sprite
Opublikowano 14 czerwca 20168 l Jest nowy odcinek? HoW to jeden z moich ulubionych seriali, jakoś tak wyszło. I czekałem od sierpnia na drugą połowę sezonu. Wieczorem seansik. Dzięki!
Opublikowano 14 czerwca 20168 l Oglądajcie bo mega odcinek. Teraz to już tylko jazda bez trzymanki do końca.
Opublikowano 24 czerwca 20168 l Zarąbiste otwarcie drugiej części sezonu. I najlepsza scena wieszania od czasów śmierci Ruth . No i zamykanie wszystkich wątków. Czuć, że pociąg dojeżdża do ostatniej stacji.