Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Sniper: Ghost Warrior 2

Featured Replies

Opublikowano

W jednym wywiadzie mówili, że wybrali do TEJ gry Cry Engine, bo umożliwia bardziej otwartą strukturę leveli. Liczę więc na dużą różnorodność i dużo możliwości wykonania zadania, bo liniowa gra o snajperze nie może być "z najwyższej półki". Rozumiem, jak jest to jeden level w CoDzie czy BFie, ale to ma być cała gra!

A czy uważasz, że gra traktująca wyłącznie o byciu snajperem musi ociekać schematem? Każda misja może być różnorodna, nie musi być identyczna jak pozostałe. Po przykładzie Crysisa 2 widać, że dzięki CryEngine 3 lokacje wydają się być dość szerokie przez co gra stwarza złudzenie takiego sandboksa. W Sniper 2 poszli chyba w stronę terenów górskich więc może być ciekawie.

Chyba źle mnie zrozumiałeś :) Właśnie myślę, że gra snajperska ma wszelkie predyspozycje do tego, aby nie ociekać schematem itd. Tylko, że w pierwszym Sniperze byliśmy prowadzeni za rączkę przez niemal cały czas. Liczę dokładnie na to samo co ty, czyli większą swobodę w rozgrywce.

• 1 rok później...
  • Odpowiedzi 27
  • Wyświetleń 5,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Nie zwróciliście uwagi, że screen tearing jest MASAKRYCZNY ? Jakikolwiek lekki ruch w obojętnie którą stronę i rwie ekran w pół przy zerowej nawet akcji.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Powiem jedno. Właśnie jestem po ograniu wersji na PC, Xbox i PS3. Na PC grafika wymiata i jest piękna, na ps3 i xbox360..... zostawię bez komentarza. To jakaś kpina jak ta gra wygląda. Dobrze, że chociaż jest ciekawa bo inaczej by mnie krew zalała.