Lucky77 13 Posted June 3, 2011 Share Posted June 3, 2011 Witam. Przez przypadek usunąłem swoje konto na konsoli od Forza 2 i Forza 3. Teraz muszę zaczynać grę od początku. Jednak na oficjalnej stronie Microsoftu widzę, że wszystkie moje wyniki i osiągnięcia widnieją, tym samym wyświetla się info, że gra ukończona w 60%. teraz moje pytanie. Czy mogę jakoś odzyskać te osiągnięcia np z oficjalnej strony przez komputer? A może jest jakiś inny sposób? Pozdrawiam Quote Link to comment
Mustang 1665 Posted June 3, 2011 Share Posted June 3, 2011 (edited) Odzyskujesz konto (profil) na konsoli. Jeżeli save dalej jest na konsoli, to wszystko będzie ok. Edited June 3, 2011 by Wampis Quote Link to comment
Lucky77 13 Posted June 3, 2011 Author Share Posted June 3, 2011 No właśnie miałem problemy z dyskiem i save od tych gier został usunięty. zostaly tylko stare osiągnięcia. Tak więc chyba nic nie zrobię...? Quote Link to comment
Manifestus 2 Posted June 3, 2011 Share Posted June 3, 2011 Nie da rady. Kiedyś miałem podobny problem (wysyłałem dysk do serwisu), przysłali mi czysty, skopiowałem profil z memorki - osiągnięcia były, ale z save nici. Quote Link to comment
Recommended Posts