rkBrain 28 Posted June 10, 2011 Share Posted June 10, 2011 Niby zwykła strzelanka tylko bohater jakiś dziwny. Trzeba to zobaczyć. http://tvgry.pl/?ID=1719 Quote Link to comment
Kuba0101 3 Posted February 1, 2012 Share Posted February 1, 2012 Pierwsze 30 min gameplaya: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=b_FV0XfwVYk#! Quote Link to comment
Siara_iwj 4138 Posted February 1, 2012 Share Posted February 1, 2012 (edited) - 0:26 - w mordę ! Wazon popełnił właśnie samobójstwo ! - 1:00 - "Och nie ! Drzwi są zamknięte !" I nie rozwalimy ich w drobny mak używając broni tylko trzeba będzie pójść do pokoju obok słuchając w międzyczasie głosu brzmiącego jakby ktoś stawiał kloca... - 1:49 - w tym pokoju jest przycisk wielkości talerza do pizzy, ale muszę cię poinformować, że należy go nacisnąć - 2:37 - otworzyłam ci drzwi i powiedziałam, że sa otworzone. Sam byś nie wyszedł pomimo faktu, że szyba jest wybita, a same drzwi poszły by razem z futryną gdyby pociągnąć je z buta. - 2:53 - ...litości, jak ta krew wygląda :confused: - 3:24 - właśnie rozdupcyłem swoim scyzorykiem pięćdziesiąt tysięcy kłódek i kilometr łańcucha na drzwiach, chociaż dwie i pół minuty temu musiałem szukać guzika, żeby otworzyć o wiele słabiej zabezpieczone wejście. - 3:32 - lololol ! Właśnie przeszedłem PRZEZ kawał betonu...i to w skryptowanej scence ! - 3:35-4:09 - czy te potwory w jakikolwiek sposób atakują..? No alez skąd, łyżki przeważnie nikogo nie atakują...a muzyka ssie pałę, podobnie jak design kreatur. - 4:51- co chwilę - kto wymyślił, żeby oderwane części ciała podnosić za pomocą UNIKU ?! Może to pomysł którejś z łyżek..? - 5:25 - O! Wielki, świecący przycisk obok drzwi! Nacisnę i zobaczę co się stanie... - 5:32 - ...po naciśnięciu wielkiego, świecącego przycisku obok drzwi, otworzyły się drzwi...GENIALNE !!! - 5:35 - moment...co się właśnie stało? Przeważnie jak człowiek upada na ziemię to trwa to nieco dłużej niż tutaj...gdzie moment kolizji ciała potwora i panienki? Gdzie...gdzie cokolwiek??? - 5:50 - ...kto pisał te dow(pipi)y? Figlarz ? - 5:55 - no gdyby powiedzieli mi, że scyzorykiem da się rozbić ceglaną kolumnę to nie bawiłbym się w szukanie tych wszystkich pedalskich przycisków ! - 6:54 - nie no, spoko, scyzoryk rozwala mury, ale drzwi ze sklejki to trzeba wytrychem... - 7:04 - obvious keycard slot is obvious...but you can still tell me about it, if you wish. - 7:06 - ...aaah...and you did. ................ta gra jest głupia. Edited February 1, 2012 by Siara_iwj 1 Quote Link to comment
Boomcio 3995 Posted February 22, 2012 Share Posted February 22, 2012 (edited) też testowałem,ale albo gra szmaciana,albo nie mój klimat .Szybko wrzuciłem na allegre ,może jakiś jeleń się znajdzie PS : post powyżej trafnie tą grę opisuje Edited February 22, 2012 by MAJOCHEY_PL Quote Link to comment
Recommended Posts