Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

NeverDead

Featured Replies

• 7 miesięcy temu...
  • Odpowiedzi 3
  • Wyświetleń 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• - 0:26 - w mordę ! Wazon popełnił właśnie samobójstwo !   - 1:00 - "Och nie ! Drzwi są zamknięte !" I nie rozwalimy ich w drobny mak używając broni tylko trzeba będzie pójść do pokoju obok słuchając

Opublikowano

- 0:26 - w mordę ! Wazon popełnił właśnie samobójstwo !

- 1:00 - "Och nie ! Drzwi są zamknięte !" I nie rozwalimy ich w drobny mak używając broni tylko trzeba będzie pójść do pokoju obok słuchając w międzyczasie głosu brzmiącego jakby ktoś stawiał kloca...

- 1:49 - w tym pokoju jest przycisk wielkości talerza do pizzy, ale muszę cię poinformować, że należy go nacisnąć

- 2:37 - otworzyłam ci drzwi i powiedziałam, że sa otworzone. Sam byś nie wyszedł pomimo faktu, że szyba jest wybita, a same drzwi poszły by razem z futryną gdyby pociągnąć je z buta.

- 2:53 - ...litości, jak ta krew wygląda :confused:

- 3:24 - właśnie rozdupcyłem swoim scyzorykiem pięćdziesiąt tysięcy kłódek i kilometr łańcucha na drzwiach, chociaż dwie i pół minuty temu musiałem szukać guzika, żeby otworzyć o wiele słabiej zabezpieczone wejście.

- 3:32 - lololol ! Właśnie przeszedłem PRZEZ kawał betonu...i to w skryptowanej scence ! :D

- 3:35-4:09 - czy te potwory w jakikolwiek sposób atakują..? No alez skąd, łyżki przeważnie nikogo nie atakują...a muzyka ssie pałę, podobnie jak design kreatur.

- 4:51- co chwilę - kto wymyślił, żeby oderwane części ciała podnosić za pomocą UNIKU ?! Może to pomysł którejś z łyżek..?

- 5:25 - O! Wielki, świecący przycisk obok drzwi! Nacisnę i zobaczę co się stanie...

- 5:32 - ...po naciśnięciu wielkiego, świecącego przycisku obok drzwi, otworzyły się drzwi...GENIALNE !!!

- 5:35 - moment...co się właśnie stało? Przeważnie jak człowiek upada na ziemię to trwa to nieco dłużej niż tutaj...gdzie moment kolizji ciała potwora i panienki? Gdzie...gdzie cokolwiek???

- 5:50 - ...kto pisał te dow(pipi)y? Figlarz ?

- 5:55 - no gdyby powiedzieli mi, że scyzorykiem da się rozbić ceglaną kolumnę to nie bawiłbym się w szukanie tych wszystkich pedalskich przycisków !

- 6:54 - nie no, spoko, scyzoryk rozwala mury, ale drzwi ze sklejki to trzeba wytrychem...

- 7:04 - obvious keycard slot is obvious...but you can still tell me about it, if you wish.

- 7:06 - ...aaah...and you did.

................ta gra jest głupia.

Edytowane przez Siara_iwj

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

też testowałem,ale albo gra szmaciana,albo nie mój klimat .Szybko wrzuciłem na allegre ,może jakiś jeleń się znajdzie ;)

PS : post powyżej trafnie tą grę opisuje

Edytowane przez MAJOCHEY_PL