July 24, 201114 yr Uwielbiam te quizy, ale np. dział PS2 umiera, tam już prawie nikt nie zagląda, więc i quiz nie ma sensu. Dla przypomnienia zasad: Wrzucamy screen z dowolnej gry, jaka wyszła na X360 (może to być np. gra, która wyszła tylko i wyłącznie na rynek japoński, może to być arcade, może to być indie, z tym, że przy indie warto to zaznaczyć). Pierwsza osoba, która prawidłowo odgadnie tytuł gry, zadaje następną. I się kręci. Ja zacznę od czegoś ultra-prostego na zachętę:
July 24, 201114 yr Myślałem co by trochę w paincie nie zamalować bo za łatwo - malowanki dopuszczone ? Edited July 24, 201114 yr by 77rpm
July 25, 201114 yr w grze mamy tego grubaska ze screena jak i można użyć własnego avatara ale nimi nie sterujemy
July 27, 201114 yr Poyebało mi się, że trzeba tylko gry na iksa, a wcześniej dałem na ps2... w nagrode daje łatwizne . podpowiedź: gra została wydana w 2009r. na iksa, pleja 3 i pc. Edited July 28, 201114 yr by Spyker