Jump to content

Prośba o pomoc, szukam grafika

Guest Maiden

Recommended Posts

Guest Maiden

Hej,

Witam forumek. Miałbym do was ogromną prośbę; uproszczę sprawę. Zacząłem nowe studia, na uczelni której jednym z wymogów jest mieszkanie w akademiku.

Akademik jest znakomicie wyposażony, mamy nawet własny bar. Bar który jednak musimy (jeżeli chcemy :) ) prowadzić sami, na własną odpowiedzialność, sprzedając samym sobie alkohol po cenach sklepowych.

Utworzyliśmy komitet barowy (jestem jego częścią, a jakże) który ma się zając jego prowadzeniem: od logistyki, poprzez sprzedaż, sprzątanie itp.

Patronem mojego rocznika (każdy rocznik ma własnego patrona) jest Maria Skłodowska - Curie.

marie_curie1.jpg

Wymyśliliśmy już nazwę naszego baru: "Blody Marie" (Marie, nie Mary!).

Brakuje nam jednak chwytliwego logo dla naszego baru. Czegoś co moglibyśmy wydrukować, oprawić i powiesić nad barem, względnie jakiegoś bannera itp.

Niestety, nikt z nas nie zna się na grafice (humaniści :) ). Stąd prośba; czy ktoś z was podjąłby się zrobienia czegoś fajnego?

Może liczyć na naszą dużą wdzięczność, na pewno poczułby się jak VIP gdyby zechciał nas odwiedzić w Warszawie :)

Niestety, musimy to zrealizować do piątku rano maks (w piątek czeka nas oficjalne otwarcie!).

Będę wam bardzo wdzięczny za ewentualną pomoc :)

Pozdro :)

Guest Maiden

Pozostawiam Ci pełną swobodę, wiadomo im większy rozmiar, tym lepsza jakość wydruku. Zamierzam to wydrukować na dobrym kredowym w profesjonalnym punkcie ksero, ewentualnie oprawić.

Naprawdę ważne są dwie rzeczy:

a. Postać Marii Skłodowskiej

b. Napis "Bloody Marie"

Big thanks :)!

Musi pasować wsio do wystroju tego baru, a nie wiemy nic o nim więcej. Logo też powinno mieć swoje rozmiary- mówię naturalnie o położeniu w barze- dlatego wyżej padło pytanie o wymiary. Niestety, ale do piątku nie dam rady na 100% niczego zrobić, jutro mnie czeka cały dzień w pociągu, a piątek do roboty. Szkoda, że napisałeś tak późno. I chociaż chciałbym pomóc, to nie mam jak. Wyprzedzam odpowiedzi, tak, zajmowałem się już grafiką reklamową jak i ruchomą na zlecenia.

Guest Maiden

Dowolnie, ściana jest chyba biała :)!

Famas - jeżeli masz chęci, i czas, do możesz zrobić coś od siebie, miejsca nie zabraknie - wnętrze wygląda tak (fotka z zeszłego roku, chyba):

b_Jam%20session%20in%20the%20Bar%202.jpg

sport_belly-dancing.jpg

Edited by Maiden

Nie mam Twojego mejla. Łap na rapidzie

https://rapidshare.c...107/StolYca.jpg

albo link imidższaka

http://img189.images...922/stolyca.jpg

Daj to komuś żeby usunął szumy/pokolorował na nowo, to można w sumie nieograniczoną rozdzielczość z tego zrobić, bo jest użyte tylko kilka kolorów i nie ma żadnych przejść między nimi. Mi się nie chciało, bo musiałbym to ręcznie poprawiać.