Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

DanceStar™ Party – Zostań Gwiazdą Tańca

Featured Replies

Opublikowano

Sony Computer Entertainment Polska oraz Patricia Kazadi i Michał Piróg zapraszają do gry DanceStar™ Party – Zostań Gwiazdą Tańca. Dzięki swojej pasji do tańca i muzyki pomogą wszystkim odkryć ekscytującą, nową grą taneczną na PlayStation®3 wykorzystującą PlayStation®Move.

„Powtarzaj najgorętsze układy taneczne stworzone specjalnie dla największych gwiazd muzyki naszych czasów! DanceStar™ Party-Zostań Gwiazda Tańca to jedyna gra imprezowa, w której możesz tańczyć i śpiewać oglądając przy okazji teledyski znanych artystów”– mówi Patricia. „To ogromna porcja rozrywki każdego fana muzyki i tańca” – komentuje Michał.

Informacja prasowa SCEP, więcej na http://www.grasz.org...ation-,1,1,7049

DS_Party_Pack_Polish_cover.JPG

http://www.youtube.com/watch?v=8OmzLYnsWeM&feature=player_embedded

Gierka może być całkiem znośna, tylko przeraża mnie końcowy koszt takiego grania gdy chcemy grac z przyjaciółmi: gra 99zł, 2-4(?)x move, kamerka...

• Odpowiedzi 9
  • Wyświetleń 2,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Piróg? W życiu nie kupię gry z tą melepetą na okładce.

Opublikowano

I tak za tydzień spadnie na drugą stronę i więcej nie będziesz jej oglądał.

Opublikowano

Okładka jak z jakiegoś Bravo... Sony takimi gównami zaniża sobie ogólną średnią swoich gier.

Opublikowano
  • Autor

temat skopiowałem z info prasowego jakie dostalem :) no i tak jak pisze pryxsfus... kilka dni i nie bedzie tego tematu na wierzchu :)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Potańczyłem sobie wczoraj, moja dziewczyna sobie potańczyła, a dziś wieczorem znajomi potańczą, zapewne po % - i pewnie wtedy gra będzie sprawiała najwięcej frajdy. ;-)

A jeśli oceniać grę, to myślę, że spełnia swoje założenia - można tańczyć solo, w parach a także odpalić tryb Imprezowy. Z tego co widziałem w opcjach, jest też możliwość tworzenia własnych układów tanecznych, ale nie sprawdzałem ich jeszcze.

Kawałków jest kilkadziesiąt, bardziej lub mniej znanych i o różnym stopniu trudności.

Najlepszą opcją jest jednak to, że po zatańczeniu utworu, gra wyświetla filmik z naszych popisów, więc można się pośmiać. :-D

Na imprezę w sam raz. :-)

Edytowane przez lothronik

• 1 rok później...