Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 3(de)

Featured Replies

• Odpowiedzi 9,7 tys.
  • Wyświetleń 295,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Z telefona jest takie samo narzędzie do gier, jak z peceta. Żadne.

• Pogadajmy o wynikach sprzedaży M$ to takie ekscytujące...

• fix co do nowego GoW to mam nadzieję że to nie GoW4 od Epica a że coś w stylu H3:ODST/HR od PCF, no i żeby wyszło do wiosny bo jeśli jesień 2013 to przekreśla next gena MS, w sumie już patrząc na g

Opublikowano

Raczej rzadko kiedy sa latwe.

Opublikowano

Nowa gra Epic jest tak zasmucająca, że nikomu nie chciało się o niej zakładać tematu w dziale X360 ;f

Opublikowano

To i tak pewnie skonczy jako jakas smieszna gra na fejsbuka wiec szkoda zachodu :P Zeszta jak wyjdzie na konsole to bedzie tez na PS3 wiec lec zakladac temat.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Epic robi jakąś nową grę? A no tak...Samarytanina :rofl2:

Opublikowano

Bankowo jeden z nich to wlasnie Samaritan na next-geny, Moze mu chodzilo o to, ze niektorzy liczyli po cichu, ze pokaza pierwsza zajawke - no ale wiadomo, ze nie zrobia tego poki nie pokaza nowych konsol. Zreszta sam dawalem info, ze to cos z VGA to prawdopodobnie bedzie jakas popierdółka. No ale niech ma ta swoja beke xD

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Nic nie będzie, bo to fake autorstwa ludzi z 4chana.

Opublikowano

Prawdopodobnie Alan Wake wyjdzie na PC. Pojawil sie taki o to wpis w rejestrze na Steamie:

3nu7g.png

Fajnie, z checia zagram jeszcze raz tylko w 1080p i 60fps'ach :)

Opublikowano

Teraz to moze sobie wychodzic na PC wszystko i tak to nic nie zmieni, ostatni rok tej generacji :) Zreszta pewnie w przyszlej bedzie tego jeszcze wiecej, po prostu dwie platformy Microsoftu (integracja Widnows 8 miedzy Xbox Ten i PC). Ja nie mam nic przeciwko temu.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Ciekawe jak się sprzeda na Steamie. Mam tylko nadzieję, że nie zrobią głupstwa i nie wydadzą wersji retail.

Opublikowano

Ciekawe jak się sprzeda na Steamie. Mam tylko nadzieję, że nie zrobią głupstwa i nie wydadzą wersji retail.

Dokladnie. Niech wydaja na Steamie w dobrej cenie i jezeli dobrze sie sprzeda to bede mieli niezly zastrzyk gotowki na zrobienie AW2 na nowego X'a :)

Opublikowano

Pierwotnie Alan był pokazywany na targach jako zapowiedź możliwości 4-rdzeniowych procesorów PC z tego co pamiętam. Steam to byłby dobry wybór.

Edytowane przez MajorZero64

Opublikowano

Ciekawe czy to bedzie Alan Wake, American Nightmare czy moze oba naraz.

Opublikowano

Przez OnLive to bym w Alana zagrał, bo mój komp raczej do grania nie jest. Raczej nie popelnie tego bledu z graniem tak jak w Wiedzmina 2 :)

Edytowane przez Voytec

Opublikowano

Nastepna generacja mogla by tak wygladac. Kupujesz plytke na X360, dostajesz kod do wersji PC i przepustke do grania za pomoca np. OnLive na czym sie da. Jedna gra, wspolne sejwy, achievementy i Live. Pewnie bedzie podobnie ale kazda wersje trzeba bedzie z osobna kupic :P

Edytowane przez Ins

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.